ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un mesaj postat pe Facebook, deputatul PSD Liviu Pleșoianu lansează un atac dur la adresa premierului Viorica Dăncilă, dar și a celor pe care îi acuză că au „preluat” partidul după condamnarea lui Liviu Dragnea. Liviu Pleșoianu reproșează celor care au preluat conducerea PSD că au preda partidul „cu arme și muniții” „statului paralel”.  „Le spun ferm celor care s-au cocoțat la vârful PSD: lupt cu voi până la capăt!”, avertizează Pleșoianu.

„Nu "am fost plecat nouă ani" din galaxie, precum doamna Dăncilă. Am fost pe aici, pe meleaguri. Și știu exact din cine e constituit "statul paralel" și cum funcționează. Ca atare, fără sofisticării, le spun ferm celor care s-au cocoțat la vârful PSD: lupt cu voi până la capăt! Ați predat cu arme și muniții acest partid! V-ați predat acelui stat paralel care, desigur, nu există, dar care vă face să vi se dezlege brăcinarii și să rămâneți fără izmene! Un partid fără izmene, asta e acum PSD-ul condus de voi, impostorilor!

Aveți curaj să faceți congres acum? Hai să vă vedem, principialilor! Aveți curaj să mă înfruntați PUBLIC în fața oamenilor care ne-au votat și în 2012, și în 2016 cu speranța că vom fi oameni de fier, nu oameni de mămăligă!? Eu lor le sunt fidel, nu vouă, impostori fricoși!

PSD e un partid capturat acum. Alături de oameni, îl vom elibera de voi. Hai, Congres! Dacă nu-l organizați, înseamnă că vă e frică să ne înfruntați...

Fie să FIM oameni, nu râme!", spune politicianul