ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decizia PSD și PRO România de a-l susține pentru funcția de premier pe Remus Pricopie, este atacată dur de deputatul social-democrat Liviu Pleșoianu. Acesta le reamintește cine este personajul pe care îl sprijină, amintind câteva nume care au legătură cu instituția la care acesta este rector: Iohannis, Maior, Coldea și Soroș. „Ciolacu, pe Pricopie să-l votați premier tu și Ponta!”, le transmite Pleșoianu celor doi lideri de partide.

„Ciolacu, pe Pricopie să-l votați premier tu și Ponta! Incredibil! Pricopie e cel care a organizat mizeria aia de "dezbatere" a lui Iohannis în campania pentru prezidențiale.
 
Incredibil! Pricopie e cel care a organizat mizeria aia de "dezbatere" a lui Iohannis în campania pentru prezidențiale. Pricopie e cel pe care l-a decorat Werner imediat după realegere! Pricopie e cel care conduce Academia de Științe ale Securității Naționale, înființată și condusă înainte de George Maior! Pricopie e rectorul SNSPA, universitate care tocmai a fost invitată oficial de Soros în rețeaua sa! Pricopie a fost membru al comisiei care a decis că marele Coldea poate fi conferențiar. În această măreață calitate, Pricopie a zis așa: "Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experiență didactică de ani buni. A predat mulți ani la Academia Națională de Informații având calitatea de lector și cadru didactic asociat."!

...De la Finul Sistemului (Ponta) n-aveam nicio așteptare. Însă Ciolacu, acest "academician" al serviciilor, tocmai și-a bătut joc de toți oamenii care au votat azi demiterea lui Orban!

Iată ce zice marele academician al serviciilor Marcel Ciolacu: "Pricopie, un pro-european și un pro-american"... Poate un pro-Securistan, ca și tine, ca și Ponta! #Grețos”
 
Propus premier de PSD și Pro România, după ce Cabinetul Orban a fost demis prin moțiune de cenzură, Remus Pricopie este rectorul pentru al treilea mandat al SNSPA. În decembrie 2019 a fost candidat unic la cea mai înaltă funcție de conducere a SNSPA.
 
Jurnaliștii de la Timpolis dezvăluiau în 2016 cine erau membrii  Academiei de Științe ale Securității Nationale (ASSN), denumită și Academia lui Gabriel Oprea. Alături de unii șefi din poliție, de Vasile Dâncu și de fostul director SRI George Maior, în prezent ambasador în SUA, sau de Dan Mihalache, fostul șef al cancelariei presedintelui Iohannis, Remus Pricopie  a fost și el membru al academiei.