ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un rapper în vârstă de 42 de ani, fan MMA/UFC și mentor pentru tineri, a murit în urma unui atac de cord în timp ce făcea exerciții fizice, informează The Covid Blog.

Todd Williams, cunoscut sub numele de Louie Knuxx, a primit a doua doză de ser experimental cu ARNm de la Pfizer pe 15 iulie, potrivit paginii sale de Twitter. El a raportat o durere în braț în dimineața următoare, dar niciun alt efect advers. De asemenea, a spus că era „gata de petrecere”.


Retorica și atitudinile vitriolante ale lui Knuxx față de protestatarii anti-lockdown din Australia se manifestau cel puțin din luna mai. El a calificat miile de protestatari din Melbourne drept niște „bebeluși plângăcioși nenorociți”.


Pe 23 iulie, a făcut o postare similară, în care nu doar că i-a numit „proști nenorociți” pe protestatarii de la Melbourne, dar a și amenințat cu acte de violență, spunând că vrea „să lovească una dintre aceste târfe în falcă”.


Nici de persoanele nevaccinate nu a omis să își bată joc:
 

Pe 1 august (la aproximativ două săptămâni după cea de-a doua doză, anunța că nu resimte niciun efect advers, reacționând la postarea unui alt utilizator Twitter:


Într-una din ultimele postări pe Twitter, o femeie a afirmat corect că bolile de inimă ucid mii de oameni pe an, dar guvernul nu obligă pe nimeni să facă exerciții fizice. Knuxx a răspuns că nu poți să contractezi boli de inimă de la cineva care mănâncă la McDonald's.

Pe 13 august, Knuxx s-a trezit și s-a urcat pe banda de alergare, așa cum se pare că făcea în mod obișnuit. Dar a suferit un atac de cord în timp ce alerga, ceea ce înseamnă că fluxul sanguin a fost blocat (cheaguri de sânge) în anumite părți ale inimii. A fost declarat mort la scurt timp după aceea.

Cine a fost Louie Knuxx?

Knuxx s-a mutat din Auckland în Melbourne în 2018. El a fost directorul proiectului Chin-Up Project, care a ajutat tinerii aflați în situații de risc din Melbourne. Înainte de aceasta, Knuxx a lucrat ca mentor într-o instituție pentru tineri din orașul său natal, Taranaki, Noua Zeelandă. El însuși a locuit în același centru pentru tineri în adolescență, când a avut probleme cu legea.

Cariera sa rap a început în New Plymouth, Noua Zeelandă, cu un grup numit Dirtbag District. Albumul său de debut, Wasted Youth, a fost lansat în 2006. Cel de-al doilea album al său, Progressive Gangsta Thug/Gentleman Romance Rap (PGT/GRR), a fost lansat în 2014. Ultimul album al lui Knuxx, Tiny Warm Hearts, a fost lansat în 2016. A făcut, de asemenea, parte dintr-un grup numit „Young, Gifted and Broke”.