ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul director al FBI de pe vremea democratului Bill Clinton, Louis Freeh, convertit în avocat/lobbyst cu clienți controversați din întreaga lume, a donat 100.000 de dolari unei fundații a Familiei Biden în timp ce lucra împreună cu fiul lui Joe Biden, Hunter, pentru a-l ajuta pe un afacerist român corupt să scape de închisoare, a transmis joia trecută, în exclusivitate, Daily Mail, preluat de New York Post și Life Site News. Pentru a-l salva pe Gabriel „Puiu” Popoviciu, Freeh a avut cel puțin două întâlniri secrete cu șefii SRI George Maior și Florian Coldea, dezvăluie un nou set de e-mailuri din laptop-ul lui Hunter Biden.

Conținutul mesajelor cu privire la întâlnirile de la sediul SRI - neanunțate opiniei publice - lasă de înțeles că acestea ar fi putut ajuta cazul lui Popoviciu, ceea ce înseamnă că Louis Freeh a comis trafic de influență și abuz de fosta sa funcție de șef al FBI. Publicăm mai jos toate e-mail-urile din Daily Mail în care se face referire și la șefii Serviciului Român de Informații (SRI) cât și la DNA.

Astfel, într-un e-mail din 21.06.2016, Freeh transmite mai multor adresanți, între care și Hunder Biden, că ar putea face rost de informații despre cazul celui de-al doilea client corupt al său cu legături în România, israelianul Beny Steinmetz, și DNA, „care ne-ar putea fi foarte folositoare”. Document:

 

 

 

Într-un alt mesaj, din 24.08.2016, clasat drept „confidențial”, Freeh îi transmite doar lui Hunter că a cerut (fiind invitat la SRI, după cum se înțelege) și o întâlnire cu generalul Coldea, pentru a-i prezenta dosarul și argumntele în favoarea lui Gabriel Popoviciu - transmise deja către SRI. „Până acum - mai spune controversatul fost șef al FBI - DNA nu a fost de acord cu cererea noastră de întrevedere dar ar putea să o facă după cea de la SRI.”, afirmă avocatul-lobbyst. Document:

 

În 24.04.2017, Freeh îi scrie lui Hunter că „a avut o ântălnire bună în București cu directorul SRI și sperăm că aceasta va avea un impact pozitiv pentru caz.

Cu această ocazie îi transmite și că a livrat 100.000 de dolari Fundației familiei Biden. Document:

 

ISTORIA PE LARG

Hunter Biden l-a "consiliat" pe condamnatul penal Gabriel "Puiu" Popoviciu, unul dintre cei mai mari miliardari ai României paralele, în prezent fugitiv în Marea Britanie, de la care Administrația Obama - Biden - în timp ce ne dădea lecții de anticorupție - a concesionat imoral pentru Ambasada SUA, cu suma de 15.000.000 de dolari suprafața de 40.000 de m/p din Complexul Băneasa, deși toate organele de informații din România și SUA cunoșteau ilegalitatea dobândirii terenului Fermei Băneasa, subevaluat de 150 de ori. 

Hunter Biden îl deleagă pe Freeh în 2016 să preia apărarea lui Popoviciu tocmai pentru relațiile sale din lumea serviciilor secrete. Este străvezie nota ce ține intenția unui trafic de influență pe lângă autoritățile române.

În 8 iulie 2016, Hunter îi mulțumește lui Freeh că a preluat cazul și îl roagă să-i transmită salutările sale lui Popoviciu, în timp ce Freeh îi spune că a vorbit cu tatăl lui, Joe Biden, și vrea să „exploreze” pe viitor și alte oportunități. Document:

 

În ciuda afirmațiilor lui Hunter Biden că laptop-ul pierdut i-ar fi fost modificat de ruși - o schemă ultrafolosită de troika Biden-Obama-Soros împotriva lui Donald Trump - experți ai serviciilor speciale angajați de Daily Mail au certificat autenticitatea informațiilor din interiorul laptop-ului, care conține de la date secrete la filmări pornografice cu un Hunter Biden drogat și angajat în acte sexuale cu fosta soție a fratelui său decedat.

E-mail-urile au fost obținute chiar din laptop-ul lui Hunter Biden de Jack Maxey, fost ofițer în Marina americană și apoi co-gazdă a emisiunii War Room Pandemic a lui Steve Bannon, fostul strateg șef al lui Trump la Casa Albă, care a demonstrat și implicarea fiului actualului președinte al SUA dar și a lui Biden persona în afaceri necurate ruso-ucrainene - Scandalul Burisma - asupra cărora vom reveni.

Într-un mesaj datat 24 aprilie 2017, Freeh l-a anunțat pe Hunter Biden cu privire la o plată de 100.000 de dolari pe care a făcut-o unui trust privat pentru copiii lui Hallie Biden, văduva fiului decedat al lui Joe Biden, Beau, și mai apoi amanta și partenerul de droguri al lui Hunter. În timpul e-mailurilor lui Freeh, Hallie și Hunter erau membri ai consiliului de administrație al fundației.

În același e-mail, Freeh îi transmite lui Biden Jr că „a avut o întâlnire bună la București” cu directorul SRI, George Maior, adăugând că această întrevedere „sperăm că poate avea un impact pozitiv asupra cazului”. 

Încă din 2016, firma de avocatură Freeh, Freeh Sporkin & Sullivan LLP, a început să ofere asistență juridică magnatului imobiliar român Gabriel „Puiu” Popoviciu, care fusese acuzat de corupție în 2009 în legătură cu vânzarea de proprietăți guvernamentale, notează presa străină citată.

Popoviciu a fost condamnat la șapte ani de închisoare în august 2017. Din echipa juridică pe care mogulul a angajat-o în 2016 pentru a face Apel la condamnare a făcut parte și Hunter Biden, angajat pe atunci de Boies Schiller Flexner LLP, o firmă de avocatură din New York cu legături cu Bill și Hillary Clinton. La acea vreme, Biden făcea parte și din consiliul de administrație al coruptei companii energetice ucrainene Burisma.

În 12 martie 2017, Freeh i-a scris lui Hunter să-l informeze asupra cazului Popoviciu în timp ce îl solicita să lucreze cu tatăl său și îi cerea pentru aceasta numărul de telefon mobil personal.

„Avem câteva aspecte foarte bune și profitabile pe care el le-ar putea îmbunătăți într-un timp minim ”, îi scria el lui Hunter. Document:

Hunter Biden i-a dat fostului șef FBI numărul de telefon mobil al tatălui său și o adresă de e-mail pentru asistenta tatălui său, controversata Kathy Chung, asociată de republicani cu legături către Securitatea chinezească și Partidul Comunist Chinez.

Freeh a fost și consultant/avocat și al primului ministru malaezian Najib Razak, încarcerat în 2020 pentru rolul său într-un sistem de fraudă de miliarde de dolari. În timp ce îi ajuta pe Razak și Popoviciu, Freeh l-a reprezentat și pe comerciantul de diamante israelian corupt Beny Steinmetz, condamnat în cazuri de corupție atât în ​​România, cât și în Elveția.

Miliardarul franco-israelian a fost condamnat de un tribunal român la cinci ani de închisoare în lipsă pentru „crearea unui grup infracțional organizat” și mituirea oficialilor guvernamentali din 2006 până în 2008. Steinmetz, un magnat al minelor de diamante, a fost de asemenea găsit vinovat în Elveția  pentru o mită de 10 milioane de dolari și falsificarea unor documente, într-o încercare reușită de a obține licențe de exploatare a minereului de fier în Guineea, Africa. Un tribunal elvețian l-a condamnat pe Steinmetz la cinci ani de închisoare și l-a amendat parțial cu peste 50 de milioane de dolari. 

Laptop-ul conține numeroase e-mailuri care detaliază implicarea lui Joe Biden în numeroase afaceri ilegale, cât și mesaje care îl leagă pe Hunter Biden de dictatorul chinez Xi Jinping.

La patru luni de la Ziua Inaugurării tatălui său ca președinte ilegitim al SUA, Hunter păstrează în continuare o participație profitabilă într-o firmă de capital chineză susținută de stat implicată într-un scandal internațional, în ciuda promisiunii lui Joe Biden că familia sa va întrerupe toate legăturile cu firme străine dacă va deveni președinte.

AUTENTICAREA LAPTOPULUI

DailyMail.com a comandat unor experți în criminalistică cibernetică de la Maryman & Associates să examineze hard disk-ul pentru a determina autenticitatea acestuia. Fondatorul firmei, Brad Maryman, fost veteran timp de 29 de ani al FBI, a lucrat ca ofițer-șef pentru securitatea informațiilor și a fondat unitatea de criminalistică cibernetică a FBI. Partenerul său, dr. Joseph Greenfield, este profesor asociat la Universitatea din California de Sud și a ajutat la redactarea programului lor de licență în informații și operațiuni cibernetice.

După o analiză extinsă a hard disk-ului, Greenfield și Maryman au realizat un raport pentru DailyMail.com în care se detaliază concluziile lor. Folosind aceleași instrumente criminalistice ca și forțele de ordine federale și de stat în anchetele penale, au găsit un total de 103.000 de mesaje text, 154.000 de e-mailuri și mai mult de 2.000 de fotografii.

- Au găsit e-mailuri pentru mai multe conturi pe laptop, datând din 2009 și alte date care „par a fi legate de domnul Biden” între 2016 și 2019.

- Constatările raportului au fost în concordanță cu cronologia cunoscută pentru hard disk. Un ordin de lucru al magazinului de computere Wilmington, Delaware, cu semnătura lui Hunter, și-a lăsat laptopul MacBook Pro 2017 acolo pe 12 aprilie 2019.

- Raportul Maryman & Associates a spus că unitatea originală „Macintosh HD” a fost creată pe 28 martie 2018

- Adresa de e-mail iCloud a lui Hunter a fost adăugată la sistemul laptopului pe 21 octombrie 2018, precum și e-mailul său de lucru la firma sa Rosemont Seneca pe 2 februarie 2019.

- În aceeași zi, au fost adăugate și o adresă Gmail pe care a folosit-o pentru a se conecta la site-urile de sex cam și o altă adresă personală Gmail aparținând Hunter.

- Vechiul cont Gmail al lui Beau Biden a fost adăugat pe 7 februarie 2019.

- E-mailurile adresate diferitelor adrese de e-mail ale lui Hunter care datează din decembrie 2009 până în decembrie 2020 au fost găsite pe sistem.

- Un iPad cu numele „Hunter’s iPad” și trei adrese de e-mail asociate cu familia Biden a fost făcut backup pe laptop și iCloud în ianuarie 2019 și din nou o lună mai târziu.

- Greenfield a găsit 818 jurnale de apeluri în această copie de rezervă iPad în răstimpul dintre iunie 2016 și până în februarie 2019.

- Au existat 8.942 de intrări în agenda de contacte a iPad-ului, creată între aprilie 2016 și ianuarie 2019.

- În februarie 2019, un iPhone XS a fost, de asemenea, sincronizat cu laptopul. Numărul său de serie a fost în concordanță cu marcajele de timp ale datelor de pe telefon.

În concluzie, „marcajele de timp ale sistemului de operare par a fi autentice și nu s-au găsit dovezi care să sugereze că marcajele de timp sau datele au fost modificate sau fabricate”, se spune în raport.

„Nu s-au găsit indicații care să sugereze că datele au fost fabricate.”