ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


NBC News a publicat un  articol, unde se spune astfel: „Este timpul să nu mai spunem "complet vaccinat" pentru Covid, spun experții - iată de ce”, semnalează site-ul Off Guardian.

Dacă încă mai spuneți "complet vaccinat" pentru Covid, este timpul să vă opriți.
 
Cu noi rapeluri pe piață și cu un virus în continuă evoluție, experții spun că termenul nu mai înseamnă să fii cât mai protejat posibil. Aceștia indică două alternative mult mai potrivite de utilizat în această fază actuală a pandemiei, se arată în articolul publicat de NBC.

Ei recomandă, de asemenea, "să vă adaptați vocabularul" cu noua alternativă sugerată de ei: "up to date", o recunoaștere sinceră a faptului că rapelurile Covid vor continua să apară, potențial pentru totdeauna.

În esență, după ce au petrecut 18 luni convingând milioane de oameni să fie "complet vaccinați", acum se joacă din nou cu limbajul pentru a inversa cursul și a elimina această denumire.

Ceea ce înseamnă că toți acei oameni care și-au făcut conștiincios vaccinurile de rapel nu numai că nu mai sunt considerați "complet vaccinați", dar nu vor mai fi niciodată, iar acum nici măcar nu mai au voie să folosească această expresie, deoarece creează o impresie falsă.