ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragă Mihai, este pentru prima dată când ajung în situația de a mă adresa unui confrate printr-o scrisoare publică. O fac pe de o parte dată fiind gravitatea situației, iar pe de altă parte din respect față de modul în care, pe parcursul carierei tale, ai știut să te lupți pentru libertatea presei.
 
Mihai, ai făcut, probabil fără să vrei, o greșeală gravă pe care te rog să o îndrepți. Ai preluat și ai difuzat o informație falsă legată de un jurnalist de investigație, Iosefina Pascal, din care rezultă că ea ar fi participat la acte ilegale pe parcursul demonstrației degenerate de protest, de la Palatul Parlamentului. În acest moment, situația este lămurită. Este vorba despre o greșeală gravă, pe care te rog să ai curajul și decența să o repari.

În acest moment, nu vreau să fac niciun fel de legătură între dezvăluirile Iosefinei Pascal, ale mele și ale altor jurnaliști de investigație vizând participarea unui coleg de-al nostru și de-al tău la ceea ce noi am denumit ,,potera de presă” aflată în solda lui Arafat.

Cu stimă, Sorin Roșca-Stănescu