ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Dumei de Stat, Serghei Narîșkin, a fost numit de Vladmir Putin la conducerea Serviciului de informații externe (SVR). Aparent, o știre banală. Lucrurile nu sunt chiar așa de simple.

Serghei Narîșkin figurează pe lista persoanelor supuse sancțiunilor de către Uniunea Europeană în urma crizei din Ucraina. Serghei Narîșkin s-a aflat anul trecut în România, iar vizita lui și discursul din Parlament au fost motive de intense dezbateri.

Cel care l-a invitat în România a fost chiar președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Lucru speculat acum de Lucian Mândruță pe pagina sa de Facebook: "Acum ceva vreme, domnul Tăriceanu a invitat la București un rus care avea interdicție de intrare în UE. Azi, invitatu' a fost înaintat în grad și e ditamai șeful spionilor ruși. Ceea ne duce la întrebarea: da' Tăriceanu rămâne așa, doar șef la Senat?".

Angajatul trustului Digi comite o gafă. Aceasta uită că Serghei Narîșkin a avut anul trecut o singură apariție în presa română: chiar la Digi 24, locul unde prestează "cavalerul de Cornu".

Înainte să facă glume pe seama altora, Mândruță ar trebui să fie mai atent la locul de muncă. Nu știi niciodată ce surprize îți rezervă.