ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL APĂRUT PE 3 IANUARIE 2022 ȘI REPUBLICAT LA EXACT UN AN ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA. LUCIAN VIZIRU S-A ÎNSCRIS AUTOMAT PE LISTA VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA.
 
Actorul Lucian Viziru, care pe 1 iulie 2021 s-a filmat vaccinându-se cu serul experimental Covid în Germania ca să ridiculizeze teoria „cipului din vaccin” și posibilele efecte adverse - printre care unele chiar de natură cardiacă -, a anunțat luni, 3 ianuarie 2022, că e „suspect de infarct”, că stă din 31 decembrie în Spitalul de Urgență Floreasca din București și că „vrea acasă”. Adică și-a petrecut Revelionul într-un mod cu totul neașteptat, cu artificii interne ARNm. Iată clipul în care brava pe tema vaccinării „sigure și eficiente”, arătând că n-are cipuri în organism și n-a primit bani ca să meargă să se injecteze. VIDEO: 
 
 
Vestea proastă pentru cei ca el e că atunci când un serviciu sau produs ți se oferă gratuit, înseamnă că marfa ești chiar tu: corpul tău, sănătatea ta, autonomia ta personală. Chiar dacă poate că nu conștientizează încă legătura, iată că a ajuns să sufere 6 luni mai târziu de simptome similare cu faimoasele miocardite sau pericardite recunoscute cu jumătate de gură de producătorii de seruri cu ARN mesager ca efecte adverse „rare” cauzate de „vaccinul” Covid.  
 
„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Adică Revelionul mi l-am făcut aici, în spital. Da, sunt un norocos...

Suspiciunea care era la început, s-a crezut că am făcut infarct în primă fază pentru că am avut dureri mari în capul pieptului și pentru că durerea se ducea undeva în jos pe brațul stâng.

Ulterior s-a zis că nu-i așa, pentru că prima analiză privind inima, enzimele ... au ieșit negative. Totul bine și frumos, urma să ies a doua zi, între timp enzimele astea de care vă vorbeam au ieșit pozitive două zile la rând, ceea ce ducea din nou cu gândul la povestea asta cu infarctul.

Astăzi am fost mutat de pe salonul de terapie intensivă oarecum, unde eram monitorizat în permanență, înapoi în salonul ăsta unde am fost în prima zi. Spre fericirea voastră, bucuria mea, nu știu cât o să mai țină chestia asta și nu știu ce se va întâmpla. Sper să reușesc să plec mâine acasă.

O fi bine, în Spitalul Floreasca m-au tratat foarte frumos și le mulțumesc pe calea aceasta tuturor celor care s-au ocupat de mine, dar vreau și acasă, fraților!”, își descrie Lucian Viziru suferințele pe YouTube

Care, vorba vine, în afară de starea fizică, nu sunt deloc alarmante: singur în salon, baie cu duș în cameră ca la hotel... Mâncarea nu prea îl încântă pe vlogger-ul spitalizat, dar ea arată mult mai bine decât au avut parte alți pacienți pe la spitale din provincie. Și, cu siguranță, mult mai bine decât o farfurie goală în care tocmai a aterizat un cip - ironia lui „fină” la adresa „conspiraționiștilor” din filmarea de vara trecută, după injectarea cu serul experimental Covid.
 
 

Că veni vorba de propagandă îndoielnică, oare cum era cu „să nu aglomerăm inutil sistemul sanitar”? Știm, era despre culpabilizarea nevaccinaților. Dar despre cei care s-au injectat cu ser experimental doar ca s-o facă pe durii pe YouTube și apoi să petreacă revelionul prin spitale, s-auzim numai de bine! VIDEO: