ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul avocat Adrian Cuculis a dezvăluit detalii din primul proces inițiat de o româncă împotriva Pfizer, Ministerului Sănătății și Guvernul României. Femeia s-a fi îmbolnăvit grav și necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat.

O româncă spune că a dobândit o boală care necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer, acesta fiind primul proces din România inițiat împotriva Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, a spus, astăzi, avocatul Adrian Cuculis.

„Cazul în speță, cu acte medicale care dovedesc legătura de cauzalitate între vaccinul Pfizer și boala dobândită din pricina vaccinului... pacienta a dobândit o boală ce necesită tratament pe viață.

Trombocitopenie și hipertonie arterială”, spune avocatul Adrian Cuculis, citat de Mediafax și Antena 3.

Daunele se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor trei (n.r. Pfizer, Ministerului Sănătății/CNCAV și Guvernul României) la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

Citiți și Dr. Ryan Cole: Știm acum că vaccinul este mai periculos decât virusul - Celulele nu mint, cheagurile nu mint, organele lezate nu mint

„Companiile farmaceutice nu sunt intangibile, în sensul în care, pot să apară reacții adverse sau cine știe, poate chiar situații extreme cum ar fi decesul persoanelor care se vaccinează anti-COVID.”, a spus avocatul cu o ocazie anterioară

Care sunt drepturile unei victime care ajunge în instanță?

„Pe de-o parte vorbim despre deschiderea unui dosar penal și atunci va trebui să fie făcută cercetarea de către organele de urmărire penală. Pe partea cealaltă putem să vorbim despre un dosar civil, respectiv zona malpraxisului care nu intră în zona penală, respectiv aceea de daune de natură morală, materială și așa mai departe”, a spus Adrian Cuculis, avocat.

Acum să vedem pe unde vor scoate cămașa prim-propagandiștii vaccinării cu serul experimental „sigur și eficient”, Valeriu Gheorghiță, Raed Arafat și Florin Cîțu.

Citiți și RAPORT DRAMATIC: 71% dintre decesele care au avut loc în decurs de 20 de zile de la administrarea VACCINULUI apar că se datorează unor afecțiuni legate direct de vaccinarea Covid. STUDIU UNIVERSITATEA HEIDELBERG