ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu,  a fost la un pas de leșin în timp ce transmitea live, pe Facebook, programul economic al partidului, denumit „Repornim România”.
 
Președintele PSD a avut, duminică, o transmisie live, pe pagina de socializare a partidului, în cadrul căreia a prezentat programul pentru repornirea economică a României. În timpul transmisiei, după circa 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, liderul PSD a început să vorbească cu dificultate și să tremure.

Ulterior, Biroul de presă al PSD a confirmat că Marcel Ciolacu și-a revenit, a părăsit sediul partidului și urmează să-și facă un control medical

Ulterior, el și-a pierdut echilibrul și a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie a declarației lui Ciolacu.
PSD a pus la punct programul ”Repornim România” care cuprinde măsuri economice și sociale pentru relansarea economiei, protejarea locurilor de muncă și a nivelului de trai.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Guvernul a oferit doar promisiuni, iar Iohannnis a livrat doar răfuieli politice.

Liderul PSD spune că timp de două luni a cerut să fie făcută o pauză în atacurile politice și să fie găsite cele mai bune soluții pentru România. Iohannis și PNL au refuzat constant dialogul, a spus Ciolacu.

„Programul PSD include măsuri pe termen scurt și mediu, măsuri șoc pentru protejarea veniturilor. Iohannis și Guvernul nu au fost în stare să vină cu un asemenea plan. Le dăm acest plan gata făcut”, a spus Ciolacu.

Pachetul conține 28 de măsuri economice și sociale pentru repornirea economiei și protejarea populației, a precizat liderul interimar al PSD.