ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„7.000 de lei amendă, pentru că nu am vocație de iobag!”

„Nu vreau nimic de la nimeni. Nu vreau donații de nici un fel, vreau doar să vă ridicați, să vă apărați dreptul la viață liberă, al vostru și al copiilor voștri. Vreau sa va ridicați, ca NEAM, ca acești analfabeți funcționali să meargă la munca pe care o merită, nu în instituțiile României.

La fel și "$efii" lor, gunoaiele care au ajuns în funcțiile de conducere ale României, și care nu sunt mai prejos.
 
 
PS: redau mai jos, textul procesului verbal și sancțiunile:

În ziua de 17/08/2023 ora 12:00-15:00, locul: strada Cristian Popișteanu, a săvârșit următoarele:

În calitate de organizator al adunării publice desfășurate la ministerul sănătății, nu a respectat perimetrul desfășurării acesteia, stabilit conform protocolului, pe trotuarul stânga/dreapta față de intrarea în instituție blocând traficul rutier și pietonal, cât și accesul în instituție- ministerul sănătății, pe intrarea principală deși i s-a atras atenția în repetate rânduri de către forțele de ordine privind nerespectarea perimetrului desfășurării adunării publice acesta a afirmat că își asumă consecințele nerespectării legii 60/199.

În jurul orelor 15:00 acesta a instigat și a recurs la acțiuni violente care au condus la tulburarea adunării publice încercând să intre folosind forța, în sediul ministerului sănătății, împingând forțele de ordine ce asigurau ordinea publică cu ocazia misiunii.

Faptele săvârșite sunt prevăzute de:

Art 26(1) lit. B și E și sancționate de Art 26 alin. 2 din Legea 60/1991.

Stabilesc: amendă în sumă de 2.000+5.000=7.000 (nu specifică ce) poate vor dolari sau euro, sau moneda folosită în Botswana”, a transmis Luis Bratu, pe pagina de Facebook.