ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan (foto), nu a fost deranjat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul de spalare de bani si delapidare privind presupusele ilegalitati de la finantarea campaniei locale a Uniunii Salvati Bucurestiul (USB), fostul partid al politicianului, informează Luju.ro

Ne referim la o cauza deschisa de catre PICCJ in decembrie 2016, dupa sesizarea depusa de catre Autoritatea Electorala Permanenta cu privire la felul in care fusese finantata campania locala a USB din mai-iunie 2016.

Faptul ca Parchetul General nu l-a deranjat pe „Plicusor Ban” in aceasta speta (in sensul de a-l transforma in suspect) nu o spunem noi, ci PICCJ insusi, intr-un raspuns la o adresa pe care Lumea Justitiei a trimis-o in baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public”.

Documentele publicate de Luju.ro pot fi accesate AICI

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews