ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis are dosar penal. DNA a deschis dosarul 250/P/2018 pe numele lui Carmen Georgeta Iohannis și Klaus Werner Iohannis în urma sesizării redacției Lumea Justiției pentru cei 320.000 euro luați pe casele din Sibiu.
 
Lumea Justiției a depus plângerea penală la DNA la data de 9 mai 2018, privind afacerile imobiliare ale soților Carmen și Klaus Iohannis  cu casele Statului 

„În urma plângerii penale depuse de redacția Lumea Justiției la data de 9 mai 2018 la DNA privind afacerile imobiliare cu casele statului a soților Carmen și Klaus Iohannis, DNA a ținut să ne înștiințeze prin adresa oficială, urmatoarele:

„Vă facem cunoscut că prin ordonanța nr. 250/P/2018 din data de 25.05.2018 a Direcției Naționale Anticoruptie – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție s-a dispus declinarea competenței de soluționarea cu privire la denunțul formulat împotriva lui Radu Gabriel Bucșa, Carmen Georgeta Iohannis și Klaus Werner Iohannis în favoarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.”.

„Cum va putea fi oare obiectiv Klaus Iohannis în punerea în aplicare a deciziei CCR care a obligat să emită decretul de revocare din funcția de șef al DNA pe Laura Codruta Kovesi?

Este cumva presedintele Romaniei la mâna procurorilor?", se întreabă autorii articolului din Lumea Justiției.

 Jurnaliștii de la Luju.ro cer autorităților recuperarea sumei de 320 de mii de euro, care a fost obținută după închirierea unui imobil către o bancă comercială timp de 14 ani.