Președintele Klaus Iohannis are dosar penal. DNA a deschis dosarul 250/P/2018 pe numele lui Carmen Georgeta Iohannis și Klaus Werner Iohannis în urma sesizării redacției Lumea Justiției pentru cei 320.000 euro luați pe casele din Sibiu.
 
Lumea Justiției a depus plângerea penală la DNA la data de 9 mai 2018, privind afacerile imobiliare ale soților Carmen și Klaus Iohannis  cu casele Statului 

„În urma plângerii penale depuse de redacția Lumea Justiției la data de 9 mai 2018 la DNA privind afacerile imobiliare cu casele statului a soților Carmen și Klaus Iohannis, DNA a ținut să ne înștiințeze prin adresa oficială, urmatoarele:

„Vă facem cunoscut că prin ordonanța nr. 250/P/2018 din data de 25.05.2018 a Direcției Naționale Anticoruptie – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție s-a dispus declinarea competenței de soluționarea cu privire la denunțul formulat împotriva lui Radu Gabriel Bucșa, Carmen Georgeta Iohannis și Klaus Werner Iohannis în favoarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.”.

„Cum va putea fi oare obiectiv Klaus Iohannis în punerea în aplicare a deciziei CCR care a obligat să emită decretul de revocare din funcția de șef al DNA pe Laura Codruta Kovesi?

Este cumva presedintele Romaniei la mâna procurorilor?", se întreabă autorii articolului din Lumea Justiției.

 Jurnaliștii de la Luju.ro cer autorităților recuperarea sumei de 320 de mii de euro, care a fost obținută după închirierea unui imobil către o bancă comercială timp de 14 ani.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews