ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șoc în Sport. O sportivă de 19 ani a suferit un AVC și nu a mai putut fi salvată. Stephanie Sim Shu Ming, campioană la tir, în vârstă de 19 ani, s-a stins din viață brusc, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Sportiva a intrat în comă și a fost internată la Spitalul General din Sarawak, informează Realitatea.net.

Ea a avut atacul cerebral pe 16 iunie și a decedat marți, pe 21 iunie, transmite presa din Malaezia.

Ultimul ei antrenament cu echipa de tir Sarawak Sukma a fost pe 11 iunie.

Spre deosebire de ea, înotătoarea de 25 de ani Anita Alvarez a scăpat doar cu un leșin: VACCINATĂ - LEȘINATĂ - DESCALIFICATĂ. Anita Alvarez, cel puțin dublu vaccinată, are INTERZIS să participe la finala de înot artistic de la Campionatele Mondiale de la Budapesta. DOVADA VIDEO se dedică paginii de propagandă neagră RO VACCINARE

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Bad Homburg cu 3 zile înainte de Wimbledon. Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a retras din turneul WTA 250 de la Bad Homburg, dotat cu premii totale de 203.024 euro, vineri, înaintea semifinalei cu jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, potrivit site-ului WTA, preluat de DigiSport.

„Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi din competiție, chiar înainte de meciul din semifinale. Din păcate, m-am trezit dimineață cu gâtul blocat și asta nu-mi permite să joc la nivelul meu maxim.” a spus Simona Halep conform Digi.

Cosmin Contra, aproape de leșin în timpul unui meci de fotbal. Antrenorul Cosmin Contra a acuzat probleme de sănătate la meciul câștigat de echipa sa din LIga Arabă pe terenul lui Al Ettifaq și a avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite Realitatea.net.

Antrenorul român a fost surprins în timp ce se deplasa către banca de rezerve, s-a așezat pe scaun, iar apoi și-a îndreptat mâinile în zona capului. Oamenii din staff-ul său au reacționat rapid și i-au oferit îngrijiri medicale.

Contra aproape a leșinat, scrie presa sportivă arabă. VIDEO - TWITTER: