ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jude Moore, în vârstă de 19 ani, care a reprezentat Anglia la Campionatele Europene de juniori EUBC din România, a decedat pe 17 martie, a confirmat familia sa, anunță tragica veste TheSun. 

El a câștigat primul său meci la seniori împotriva campionului național polonez cu puțin timp înainte de moartea sa. Antrenorul său, Craig Turner, a declarat pentru LBC: „A fost un star absolut, de neînlocuit. Odată ce îl întâlneai, nu-l uitai niciodată.

„Faptul că a venit dintr-unul dintre cele mai defavorizate secții din Marea Britanie pentru a face ceea ce a făcut și a obținut ceea ce a făcut este de-a dreptul uimitor.”

Moore a fost găsit mort pe 17 martie 2023. El se antrena la academia de box Hoddesdon din Hertfordshire în momentul morții sale și urma să lupte la Milano săptămâna aceasta.

Încă nu a fost confirmată cauza morții lui Moore, care avea 19 ani.