ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se spune că cei șapte ani de acasă sunt cei mai importanți. În acești șapte ani se poate forma bagajul de cunoștințe, deprinderi, comportamente, atitudini și valori. Sperăm că în acești șapte ani am reușit se definitivăm ca o comunitate care își dorește să ofere hrană duhovnicească sufletelor care au nevoie de cuvântul lui Dumnezeu.
 
În acești șapte ani am întâlnit oameni deosebiți, devotați, dedicați lui Dumnezeu și vieții duhovnicești, oameni rugători. În acești șapte ani am oferit speranță, ajutor și grijă față de cei din jur. Pe tot parcursul acestui drum am întâlnit oameni buni dar și oameni care au dorit să pună piedici. Am întâlnit oameni care au refuzat să ne deschidă ușile pentru a propovădui cuvântul lui Dumnezeu, deși de fiecare dată am arătat că suntem deschiși, de încredere și serioși. În timp am înțeles că de fapt acele piedici ne dau putere ca să luptăm pentru a ne face misiunea și mai bine. Aceste piedici au fost de fapt acele ambiții ale celor din jur care ne-au dat putere și mai mult. Am înțeles că aici este voia lui Dumnezeu. Ne alegem invitații cu grijă și din rânduiala lui Dumnezeu. 

De aceea Îi mulțumim lui Dumnezeu în primul rând pentru că prin a Lui rânduială am reușit să ajungem la această aniversare a celor șapte ani de activitate. Îi mulțumim pentru gândurile cele bune și pentru puterea pe care ne-o dă de fiecare dată. Îi mulțumim pentru că lucrează prin oameni și pentru că are mare dragoste față de toți. 

Vă mulțumim tuturor celor care ne urmăriți și care sunteți alături de noi zi de zi. Prin prezența dumneavoastră, această emisiune online s-a transformat într-o comunitate în care mulți își găsesc alinare, ajutor și sprijin duhovnicesc. Suntem mai mult decât un public. Sunteți parte din noi și de aceea vă considerăm parte din această comunitate.

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și care au răspuns afirmativ invitaților noastre. 

Mulțumim tuturor invitaților noștri care au acceptat să mărturisească cuvântul lui Dumnezeu în cadrul emisiunilor noastre și pentru că ne-au acordat încrederea lor. Prin interviurile realizate mulți au aflat cuvântul lui Dumnezeu.

De aceea este important să punem și practică cele învățate în cadrul acestor ediții.

Mulțumim tuturor celor care ne-au ales parteneri media pentru proiectele lor. Prin alegerea lor realizăm faptul că de la an la an reușim se redăm încrederea de care organizatorii au nevoie.

Mulțumim celor care fac parte din echipele de producție ANVERGURA , DimiSound - The Perfect Sound , PARTY MEDIA STUDIO , Raftu Mitica . Prin această colaborare am reușit împreună să aducem multă bucurie în sufletele celor care ne urmăresc iar Dumnezeu nu va întârzia să trimită răsplată sufletească pentru toți cei care sunt lucrători buni ai viei. 

Pentru acești șapte ani spunem LA MULȚI ANI nouă, tuturor celor care suntem în această comunitate, pentru că Lumina Cuvântului aduce Lumina în suflet și este mai mult decât o emisiune. Acest proiect jurnalistic independent este început din suflet pentru suflete și pentru că ne-am dorit să aducem mai aproape cuvântul lui Dumnezeu. Cuvântul lui Dumnezeu trebuie să ajungă la toți cei care doresc să Îl asculte.
 
Prin acest fel am dorit să fim alături de oamenii bolnavi care nu pot ajunge la slujbe, alături de românii plecați peste hotare și care duc dorul de casă, alături de toți cei care sunt însetați de Dumnezeu. Dorim să menționăm totuși faptul că această emisiune online nu trebuie să înlocuiască prezența fizică la Sfânta Liturghie atunci când este posibil și nu trebuie să înlocuiască rugăciunea din biserică. Dacă suntem sănătoși, suntem în putere, trebuie și este necesar să ajungem la Sfânta Liturghie și la toate slujbele care se săvârșesc în biserică.
 
Această emisiune nu trebuie să înlocuiască faptele cele bune și dialogul de la om la om. Este absolut necesar să dialogăm și să interacționăm fizic. Pomelnicele de pe Facebook nu trebuie să înlocuiască pomelnicul pe care îl ducem la Sfântul Altar. Toate aceste slujbe și emisiuni vin ca un mic sprijin în plus față de cei care sunt neputincioși, bolnavi sau care nu pot ajunge la biserică din motive foarte bine întemeiate.
 
Lumina Cuvântului este o comunitate legată prin comuniunea rugăciunii. Legătura puternică dintre noi este Însuși Fiul lui Dumnezeu cu care ne împărtășim la Sfânta Liturghie. Este o comuniunea bazată pe încredere, respect și iubire care va rămâne peste veacuri și timp. De aceea este necesar să postim, să ne mărturisim și să ne împărtășim cu Dumnezeu. 

Vă îmbrățișăm pe toți cei care ne urmăriți. La mulți ani tuturor!


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews