ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sandra Badie, vicecampioana mondială la judo, a murit brusc la 31 de ani, anunță mariustuca.ro. Sportiva franceza Sandra Badie ar fi suferit un stop cardiac, scrie Le Figaro

Vinerea aceasta, Federația Franceză de Judo a anunțat decesul Sandrei Badie. Campioană la jujitsu, a fost multi-medaliată națională și internațională. Franțuzoaica a fost vicecampioană mondială în 2022. 

Tânăra de 31 de ani era foarte apreciată în judo-ului francez și urma să poarte, din nou, în iulie, culorile Franței în timpul campionatelor mondiale, din Mongolia, scrie site-ul cunoscutului jurnalist român.

Sandra Badie a murit la vârsta de 31 de ani în urma unui stop cardiac. „ Vicecampioană mondială 2022 și a 3-a la ultimele Jocuri Mondiale, Sandra ne-a părăsit la 31 de ani, a transmis Federația într-un comunicat de presă. France Judo prezintă cele mai profunde condoleanțe familiei și celor dragi. »

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews