ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Printre reprezentanții crescătorilor de oi care au negociat la Palatul Parlamentului modificarea Legii Vânătorii, jurnaliștii de la ZiuaNews susțin că au descoperit un fost căpitan de securitate.

La discuțiile cu membrii Comisiei pentru Agricultură, alături de reprezentanții ciobanilor, s-ar fi infiltrat și Marcel Vidreanu, despre care ziuanews.ro scrie că: "În 1989 a fost militarul acuzat de "încălcare de consemn în favoarea inamicului" de către Procuratura Miitară. După zilele încinse ale Revoluției omul nostru revine curat și uscat, dosarul pierzându-i-se în mlaștina urâtă și grea a fostei Procuraturi. Revine în afaceri rând pe rând, înființând firme suveică cu care a devalizat mare parte a societăților din port. După ce este devalizat, la rândul său, de către o amazoană din zona Vrancei, pleacă cu coada între picioar în comuna natală - Vidra, din jud. Vrancea".

Potrivit sursei citate, Marcel Vidreanu a făcut parte în trecut din anturajul lui Nini Săpunaru, actualul Președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, căruia, la un moment dat, i-ar fi editat o publicație electorală, "Vrancea liberală".

La discuțiile de marți, Nini Săpunaru a menționat că, în urma dezbaterilor care au avut loc la Comisia pentru Agricultură a Camerei între membrii comisiei și reprezentanții fermierilor s-a decis alcătuirea unui grup de lucru care să inițieze modificări la legea vânătorii. Din acest grup de lucru fac parte reprezentanții crescătorilor de oi, ai fermierilor, ai vânătorilor, mai mulți deputați din Comisia de Agricultură și doi secretari de stat de la Ministerul Mediului și Ministerul Agriculturii.

Foto: ziuanews.ro