ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Afacerilor Externe avertizează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Grecia o parte considerabilă a acestei țări va fi afectată de ploi torențiale, furtuni, vânt în rafale. Printre zonele afectate se află și Halkidiki, foarte frecventată de turiștii români și care a fost lovită săptămâna aceasta de o furtună violentă care a dus la moartea a șase persoane dintre care doi români. 

Potrivit unui comunicat MAE, zonele afectate de vremea nefavorabilă sunt: Salonic, Halkidiki, Golful Thermaikos, Insulele Sporade, Estul Macedoniei, Thraki, Insulele din Nordul Mării Egee, Insulele Ionice de Nord, Epir. 

”Cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076”, precizează Ministerul de Externe.