ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rectorul-Plagiator Dan-Marcel Iliescu a obținut un nou mandat de rector al Universității Ovidius din Constanța (UOC) pentru perioada 2024-2029, fiind ales la începutul săptămânii cu 93% din totalul voturilor exprimate.

La alegerile organizate luni, 10 iunie 2024, au participat peste 80% dintre persoanele cu drept de vot din UOC (82,71%), numărul celor care s-au exprimat în favoarea „programului managerial” propus de „doctorul” plagiator Dan-Marcel Iliescu fiind de 552, informează presa locală.

Plagiatorul demonstrat a candidat singur și, culmea, a câștigat.

Degeaba a fost sesizată Ligia Deca de la Ministerul Educației asupra Dosarului de Plagiator al lui Dan Marcel Iliescu, de la Universitatea unde întâmplător a absolvit și fiul premierului Marcel Ciolacu.

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța 

„România educață” merge înainte...

ANCHETA - DOCUMENT - AICI