ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O învățătoare din Marea Britanie  a fost concediată după ce a refuzat să numească un elev transsexual în vârstă de opt ani cu prenumele său masculin. Aceasta a promis că va continua să lupte împotriva „nedreptății" din sălile de clasă, potrivit dailymail. 

Ieri i s-a refuzat permisiunea de a cere o revizuire judiciară în legătură cu problemele de protecție de la fosta ei școală.

Cu toate acestea, învățătoarea  creștină s-a angajat să continue să sensibilizeze opinia publică cu privire la „pericolul" pe care îl reprezintă „politicile dăunătoare de afirmare a transsexualității", despre care ea susține că îi pune pe copii „în pericol grav".

În ciuda faptului că a pierdut contestația juridică, ea face recurs intern împotriva deciziei școlii sale de a o concedia după ce a susținut că poziția sa privind transsexualitatea ar putea dăuna tinerilor.

În cazul în care acest recurs va fi respins, va începe un proces complet la tribunalul muncii.

După ce i-a fost respinsă cererea pentru revizuire  de un judecător de la Înalta Curte, Hannah a declarat:
 
„Nicio nedreptate nu a fost făcută împotriva mea, ci împotriva tuturor copiilor din școlile noastre.Cum altfel aș putea să atrag atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă politicile de afirmare a transsexualității în școlile noastre, care fac atâta rău? Profesorii sunt descurajați să pună sub semnul întrebării politicile de afirmare a transsexualității, atunci când dovezile arată că rezultatul real al acestei abordări este de a pune bunăstarea copiilor în mare pericol. Trebuie să se facă mai mult pentru a proteja copiii vulnerabili din întreaga țară de daunele psihice, emoționale și fizice ireversibile pe termen lung care le sunt cauzate de această ideologie periculoasă.” A adăugat ea.