ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul realizator de emisiuni tv, Dan Negru, intervine în bătălia pe care Nicușor Dan a pornit-o împotriva lui Fuego și vine cu o propunere cât se poate de decentă. 

„Un nene politician, Nicușor Dan, a facut azi mișto de Fuego. Eu am o propunere pentru amândoi: să mergem mâine dimineață, cu o cameră de filmat, într-o piață din București sau de oriunde din România și să testăm popularitatea fiecăruia. Că despre asta e și politica, și arta, despre popularitate. Paul Surugiu-Fuego, accepți? Nene Dan, te bagi? Eu aduc aparatul de filmat...”, a scris Dan Negru, acum câteva minute, pe pagina sa de facebook.

„Noi credem că parlamentarii ar trebui să fie parlamentari, nu impresari. (...) Noi ne vom ocupa de problemele voastre serioase, nu de turneele lui Fuego”, a scris azi Nicușor Dan pe pagina sa de facebook, anunțând și că a strâns semnăturile necesare candidaturii USR în diaspora.
 

Fuego a replicat: „nu mi se pare în regulă să te folosești, la propriu, de numele și imaginea cuiva, care nu are legătură cu tine și ideile tale, pentru a câștiga un mandat timp de patru ani. Nu cred că e un start pe măsură. Personal, am știut mereu să-mi transmit gândurile și mesajele fără să apelez la cineva. E mai onest și mai principial să lupți cu armele proprii!”

După câteva ore, poza cu Fuego a dispărut de pe pagina lui Nicușor Dan, iar artistul și-a nuanțat și el comentariile: „Dragii mei, am șters postarea anterioară, deoarece domnul Nicușor Dan a recunoscut că a fost o greșeală de abordare în cadrul campaniei sale, folosind numele și imaginea mea, cerându-și ulterior scuze public, în direct, pe Antena 3! Acest episod este o lecție pentru noi toți, care ne învață că nu trebuie să răzbatem sau să ne impunem apelând la numele altora!”, a scris Fuego.