ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luând cuvântul la evenimentul B20 din Bali, parte a summitului G20, care cuprinde 19 țări și Uniunea Europeană, Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial (WEF), a vorbit despre dorințele sale pentru o „restructurare sistemică și structurală profundă a lumii noastre", potrivit dailywire.

Aflat în mijlocul epidemiei COVID, Schwab a profitat de această ocazie pentru a-și promova agenda, scriind: „Există acum o scurtă oportunitate pentru ca liderii mondiali să coopereze pentru a realiza o "Mare Resetare" - un pas înainte către o lume mai rezistentă, mai coerentă, mai echitabilă și mai prosperă."

„Dacă ne uităm la toate provocările, putem vorbi despre crize multiple, crize economice, politice, sociale, ecologice și instituționale", a declarat Schwab la summitul G20. „Dar, de fapt, ceea ce trebuie să înfruntăm este o restructurare sistemică și structurală profundă a lumii noastre. Iar acest lucru va dura ceva timp și lumea va arăta diferit după ce vom trece prin acest proces de tranziție."

„Din punct de vedere politic, forțele motrice ale acestei transformări sunt, desigur, tranziția politică către o lume multi (neinteligibil), care are tendința de a face lumea noastră mult mai fragmentată. Din acest motiv, evenimente precum acesta, G20 și așa mai departe, sunt conectorii foarte importanți pentru a dezmorți o segmentare prea mare...", a continuat el.

„Avem parteneriate continue cu multe guverne din întreaga lume", a declarat Schwab în trecut. „Apoi, bineînțeles, avem ONG-uri, avem sindicate, avem toate aceste părți diferite - mass-media, desigur - și experți foarte importanți și oameni de știință și mediul academic ... lideri religioși, antreprenori sociali ...".
 
 
„Putem să vindecăm inegalitatea și nedreptatea care stă la baza ei”, a mai spus el, amintind de discursurile lui Marx, Engels și Lenin.
 
VIDEO: