ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Forumul Economic Mondial de la Davos, autorul conceptului „Marii Restări”, și-a început azi lucrările online cu invitatul de marcă Xi Jinping, reprezentantul celui mai mare Partid Comunist al lumii, creditat de fosta administrație americană a lui Donald Trump cu dezlănțuirea iadului Covid de la Wuhan. Numeroase portavoci media - inclusiv de la noi, din cele așa-zis deontologice - au prezentat opiniile grangurului comunist cu normalitate, cu noua normalitate. Adică fără să menționeze niciodată cuvântul comunist în relatările lor. Dar Xi Jinping, invitatul de gală de azi al megalomanului psihopat Klaus Schwab - cel care se pronunță cu lejeritate despre implantarea cipurilor electronice în creierul uman - este înainte de toate Secretarul General al Partidului Comunist Chinez și al Comisiei Militare Centrale (din 2012) și abia apoi președintele Chinei (din 2013). Mici amănunte. Nu o să vă plictisim cu limbajul lui de lemn despre „multilateralism” și „respingerea divizării lumii” sub Covid, mesaje venite dintr-o țară care își controlează cetățenii ca pe șobolanii din laboratoarele medicale. Mai curând ne-am fi dorit să auzim de ce sponsorizează atât de generos China Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și dacă poate să ne explice Xi cum de în Wuhan, epicentrul epidemiei mondiale de Covid, revelionul și petrecerile de după sunt dezlănțuite (Fotoreportaj Reuters Aici) în timp ce o întreagă (fostă) lume civilizată e înlănțuită aproape la fel ca în vremea comunismului.

Lucrările Forumului Economic Mondial de la Davos vor continua zilele acestea, până pe 29 ianuarie, iar ActiveNews vă va ține la curent cu ce este mai interesant prin ele. Din lansarea de azi reținem modalitatea ușuratică pe care au ales-o artizanii Marii Resetări pentru a explica conspirația din spatele conceptului „Great Reset” și a mesajului internaționalist uniform „Build Back Better”. Am ales să vă prezentăm în oglindă filmarea Forumului de azi despre Marea Resetare cu un documentar mult mai serios despre același lucru, pe care vi-l recomandăm, spre luare aminte.

Începem cu documentarul dramatic, dar care ne dă, totuși, o rază de speranță la final:

Nechezolul Marii Resetări de la Davos, mai jos: