ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Redăm mai jos un alt șir de evenimente dramatice  publicat de pagina de Twitter a DiedSuddenly, care face o analiză amănunțită a tragediilor din ultima perioadă. 

„Logan Holgate, un talentat jucător de rugby, a decedat subit la vârsta de 18 ani. Cauza decesului este momentan necunoscută, dar rapoartele spun că a făcut stop cardiac”, scriu cei de la DiedSuddenly.

„Aceasta este frumoasa mea soție cu fiul nostru incredibil. Acesta este certificatul ei de deces. De ce guvernul și mass-media continuă să privească în altă parte, pretinzând că aceste incidente nu au avut loc? Sunt gata să vorbesc cu tine oricând...”, spune un tată îndurerat:

„Jordan Brister a #murit brusc la doar 18 ani. A fost găsit mort pe podeaua din baie, după ce s-a întors de la ora de educație fizică. Stătuse acolo timp de 25 de minute până când cineva l-a găsit.”, continuă cu prezentarea victimelor pagina DiedSuddenly

„Sunt un bărbat de 48 de ani, cu multiple cheaguri de sânge în plămâni, tahicardie ventriculară, neuropatie vasculară larg răspândită, am nevoie de îngrijitori care să mă spele și să gătească pentru mine. Înainte de vaccinul dumneavoastră, aveam o carieră de succes, eram sănătos. Iată ce mi-a făcut vaccinul vostru „sigur".”, este mesajul disperat al unui bărbat, publicat de asemenea, pe Twitter: