Ministerul Educației anunță că miercuri, 20 ianuarie, cursurile vor fi reluate integral în județele Constanța, Călărași, Brăila și Ialomița, conform informațiilor transmise de inspectoratele școlare județene.

Marți, 19 ianuarie, și-au reluat cursurile unitățile de învățământ preuniversitar din București și din județele Giurgiu, Harghita și Ilfov, după ce, luni, cursurile au fost suspendate, din cauza vremii nefavorabile.

În alte 5 județe se impune încă întreruperea parțială a activității școlare, situația cursurilor suspendate prezentându-se astfel:

Buzău (o unitate de învățământ)

Galați (toate unitățile de învățământ din mediul rural)

Vaslui (unitățile de învățământ din mediul rural și din orașul Murgeni)

Vrancea (6 unități de învățământ)

Dâmbovița (9 unități de învățământ).

Potrivit prevederilor legale, suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, respectiv a anului școlar. Aceste măsuri se stabilesc prin decizie a Consiliului de administrație al unității de învățământ.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.