ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un mesaj adresat autorităților de la București, Prințul Charles al Marii Britanii se declară șocat de tragedia din clubul Colectiv și spune că gândurile şi rugăciunile sale sunt sunt alături de poporul român.

Prinţul Charles al Marii Britanii se arată extrem de şocat de tragedia care a avut loc vineri seară în clubul bucureştean Colectiv şi îşi îndreaptă rugăciunile şi gândurile către poporul român.

"Am fost extrem de şocat de tragedia îngrozitoare care a avut loc, vineri, într-un club din Bucureşti şi doresc să ştiţi cât de rău îmi pare pentru toţi acei români care i-au pierdut pe cei dragi în acest foc teribil. Inima mea este, de asemenea, alături de sărmanele victime care sunt în spital şi de familiile care aşteaptă îngrijorate lângă paturile lor.
 
Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de dumneavoastră şi de poporul român", spune Prinţul Charles într-un mesaj adresat preşedintelui Klaus Iohannis şi prim-ministrului Victor Ponta, postat pe Facebook.

30 de oameni au murit în incendiul produs vineri seara în clubul Colectiv din Bucureşti, în timpul unui concert rock, iar alți peste 100 sunt internați.