ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicistul Iulian Capsali a postat pe pagina sa de facebook cazul nefericit al unui cadru militar din Craiova, care, în urma presiunilor de la locul de muncă, s-a vaccinat cu schema completă.
 
Ce a urmat după, este de-a dreptul dramatic.
 
ActiveNews a preluat secvențele video transmise de colaboratorul nostru cât și relatarea sa, disponibilă mai jos. VIDEO:
 
 
 Iată și povestea cutremurătoare a lui Sorin, cadru militar, așa cum a fost relatată de Iulian Capsali:

„Sorin are 46 ani și este cadru militar din Craiova. În urma presiunilor superiorilor ierarhici, s-a vaccinat cu cele două doze, ultima în data de 21.05.2021, la ora 10:00. 

Seara, la masă, i s-a făcut rău. Brusc, nu și-a mai simțit picioarele. Corpul nu-l mai asculta. Din acel moment, urmează o serie de internări și controale medicale în cadrul spitalului militar din Craiova, iar problemele neurologice se acutizează. 

Diagnosticul este parapareză ataxică și stenoză de canal vertebral lombar.

Din omul care putea intra prin pereți, tonic și mereu pus pe glume, a rămas doar optimismul și încrederea în Pronie.

Este un om puternic.

Problema este că sunt mulți militari care au avut efecte adverse în urma vaccinării, prea mulți, ei fiind "la ordin" iar procentul de vaccinați extrem de ridicat.

Toți militarii care vor să vorbească despre problemele lor grave post-vaccinale sunt rugați să mă contacteze.

Doamne ajută!”, a transmis Capsali.
 
Îl felicităm pe militarul din Craiova pentru ca a avut curajul să spargă zidul tăcerii și reamintim că ActiveNews a scris și despre un eveniment mai tragic care a implicat un cadru militar vaccinat: PRIMUL DECES AL UNUI MILITAR DUPĂ VACCIN, ascuns de Gheorghiță și Cioclii de la COVID TV. Militarul profesionist avea 47 de ani și a murit a treia zi după vaccin, de infarct, la Centrul 110 Comunicații și Informatică al Forțelor Navale, pe 26 februarie 
 
Îi rugăm pe cei ce pot da mărturie directă despre victime ale vaccinurilor să ne contacteze la contact @ activenews.ro.