ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Icoana Sfinților Martiri și Mărturisitori din temnițele comuniste, ce se află în muzeul Sfinților închisorilor din mănăstirea Paltin, a izvorât iarăși mir cu bună mireasmă, ce izvorăște din chinurile mucenicilor ce și-au jertfit viața pentru numele lui Dumnezeu, informează site-ul revistei Atitudini publicată de maicile de la Petru Vodă.

„Părintele Justin ne îndemna adesea să mărturisim minunile acestor sfinți români, pe care bunul Dumnezeu i-a proslăvit cu multe daruri și care așteaptă rugăciunile noastre.”, afirmă maicile.

Vedeți și MINUNE: Icoana Părintelui Justin de la Petru Vodă a izvorât mir sub ochii reporterului ActiveNews. FOTO / VIDEO EXCLUSIV - FILMAREA ANULUI

Icoana Mărturisitorilor este o copie după pictura maicilor de la mănăstirea de la Diaconești și se află în camera memorială de lângă chilia unde Părintele Justin și-a petrecut ultimii ani din viață. ActiveNews a dedicat un Calendar Mărturisitorilor pentru anul 2024, cu speranța că vor fi canonizați cât mai mulți în anul 2025, după cum a promis Sfântul Sinod al BOR. Semnele date de Sfinții Închisorilor sunt destul de clare.

Mai multe detalii despre această icoană aflați și din clipul VIDEO de la O Chilie Athonită, pe care îl puteți viziona mai jos, precum și noile imagini FOTO de mai sus.