ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Incredibil! Dimineață, pe la 7, Facebook m-a anunțat că sunt suspendat 30 de zile din cauza unei postări în care mă făceam vinovat de ”hate speach”.
 
Într-adevăr, nu puteam scrie nimic și nu puteam da ”like” la nimic. Mă gândeam că am nimerit cel mai bun moment să fiu și eu, în sfârșit, suspendat (că prea scăpasem ca un fluturaș până acum și mă suspectau amicii de ”colaboraționism” ocult), taman când oricum toți derbedeii din MSM vor cădea ca popicele sau precum chinezii ăia răpuși de covid pe străzi prin februarie.
 
M-am uitat la ce postare mă apucasem eu să-mi revărs ura discursului conspiraționist. Bineînțeles, nu era nimic de felul ăsta, era doar un share de la domnul Marvin Atudorei despre sistemul bancar mondial și relațiile de subordonare ale așa-ziselor ”bănci naționale” față de golănimea din Ocultă.
 
Fiind grăbit, nu am apucat să fac, cum mi-e reflexul, screenshot la porcăria trimisă de neomarxiști, m-am rezumat doar la a le scrie că nu sunt de acord.
 
 
Acum jumătate de oră am ajuns acasă și, gândind că voi privi pasiv postările prietenilor, am încercat totuși un ”like”... ce să vezi: a mers! Apoi am scris un comentariu, și ăla a funcționat! M-am uitat la notificări să văd dacă mi-a răspuns AI în vreun fel. Uau!
 
Dispăruse inclusiv notificarea că sunt suspendat! Mi se părea că sunt la camera ascunsă....
 
Cum or să mă mai creadă prietenii că nu sunt protejat de Mossad, Burebista și reptilieni? Asta da lovitură, corecților politic!