ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Exhibiționism la Vama Veche! Și-a expus organele sexuale pe plajă, iar acum riscă pușcăria după ce a fost trimis în judecată, titrează Știripesurse. Cu toate acestea nu este vorba de Mircea Toma, soroșistul expirat instalat de USR la CNA (foto), care a scăpat de arestare deși și-a tălăngit organele în aceeași locație chiar sub nasul unor copii nevinovați dar și ai Monicăi Macovei. Posibil ca în urma șocului bătrâna hoanghină a lui Soros să fi rămas cu vederea încețoșată, ca după o doză dublă de praf vamaiot, din moment ce a comis un accident aproape mortal în zonă pe care Parchetul nu-l mai vede de prea mult nisip în ochi.

Un bărbat riscă până la 2 ani de închisoare pentru că și-a expus organele sexuale pe plajă, la Vama Veche. Individul și-a dat slipul la o parte chiar sub ochii turiștilor, care au sunat indignați la poliție.

Exhibiționistul, scrie Ziua de Constanța, citat de digi24.ro, a fost trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri. Incidentul a avut loc pe 25.07.2021, în jurul orelor 15:00-16:00, pe o plajă din Vama Veche, județul Constanța.

Bărbatul s-a așezat pe nisip în fața șezlongurilor ocupate de turiști și și-a expus, fără nicio reținere, organele sexuale. Indignați de situație, martorii au sunat la 112. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Ulterior, dosarul a ajuns pe masa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. În baza probelor existente, bărbatul a fost trimis în judecată, în stare de liberate.

Potrivit legii - articolul 375 din Codul Penal - "fapta persoanei care, în public (...) săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă".