ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o moarte subită la o persoană tânără: Un șofer de 29 de ani a decedat sâmbătă la volan, iar mașina în care se afla a ajuns pe trotuar și a accidentat o fată de șase ani, care se afla alături de mama sa pe o stradă din Petroșani, județul Hunedoara.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„În data de 29 decembrie 2022, Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroșani, a avut loc un eveniment rutier. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism, din motive medicale, a pătruns pe trotuarul din fața unui imobil, moment în care a acroșat o fetiță în vârstă de 6 ani care se afla împreună cu mama sa”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit Știri pe Surse

În urma acestui eveniment rutier, a fost declarat decesul conducătorului auto, fata de șase ani fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.