ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou deces subit în România: Polițistul Costan Arghir din cadrul Poliției Orașului Ocna Mureș (IPJ Alba) a murit fulgerător la doar 46 de ani, fără Covid sau alte afecțiuni cunoscute. Miercuri seară, ajuns acasă după serviciu, polițistul a început să se simtă rău și s-a prezentat la spital unde, din păcate, nu a mai putut fi salvat. El s-a stins în câteva ore aparent din senin, potrivit Observator News. Cazul seamănă izbitor de mult cu cel al unui medic tot de 46 de ani din Dorohoi care, după ce a ieșit din tură, a murit acasă pe neașteptate. 
 
Colegii polițistului de la IPJ Alba deplâng moartea neașteptată a acestuia. Ei i-au adus un „un ultim omagiu celui care a fost un judiciarist desăvârșit, un om bun și un prieten devotat”.

„Moartea a lovit fulgerător și l-a luat pe colegul nostru Costan Arghir, din cadrul Poliției Orașului Ocna Mureș. Avea 46 de ani, iar noaptea trecută s-a simțit rău și s-a dus la spital unde, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Era polițist din anul 2005, iar înainte de a fi încadrat în poliție a fost jandarm. Colectivul Inspectoratului de Poliție Județean Alba este alături de soția sa, în aceste clipe de profundă tristețe și îi aduce un ultim omagiu celui care a fost un judiciarist desăvârșit, un om bun și un prieten devotat. 

Dumnezeu să te așeze între cei drepți, coleg drag!”, a transmis IPJ Alba.

Și Corpul Național al Polițiștilor a postat pe Facebook un mesaj de condoleanțe în 6 ianuarie: 

„Din nou sufletele noastre sunt îndoliate!
Colegul nostru COSTAN ARGHIR din cadrul Poliției Orașului Ocna Mureș, noaptea trecută s-a simțit rău și s-a dus la spital unde, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.
”Moartea fulgerătoare a colegului și prietenului nostru Costan Arghir la numai 46 de ani, ne-a lăsat pe toți fără cuvinte, suntem consternați, nu ne vine să credem de cele întâmplate. Un profesionist și un prieten devotat nu mai este printre noi.”
Organizația profesională Corpul Național al Polițiștilor și colegii din Inspectoratului de Poliție Județean Alba sunt alături de soția sa, în aceste clipe de profundă tristețe și îi aduce un ultim omagiu celui care a fost un om deosebit și un judiciarist desăvârșit. 
Dumnezeu să te așeze între cei drepți, coleg drag!”, i-au urat polițiștii pe Facebook
 
„Fraților, treziți-vă, și cred că știți la ce mă refer! Moarte subită. D-zeu sa îl odihnească!”, a scris un comentator anonim la postarea Corpului Național al Polițiștilor.
 
Și rudele au postat, cu inima sfâșiată, mesaje despre moartea subită a polițistului:

„Azi ai plecat!!! Zbor lin spre cele sfinte Arghir Costan !!! Dumnezeu sa te odihneasca in pace unchiu Ghilu! Prea repede si prea in graba ai plecat!”, a scris o nepoată din Aiud a defunctului.