ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu imens în Vaslui! Sâmbătă la amiază, Remus Mitrea, patronul unei fabrici de panificație și fost politician PSD, a fost găsit decedat de către unul din lucrătorii săi. La doar 49 de ani, fostul șef al APM Vaslui în perioada 2011-2012, a făcut infarct în baia fabricii pe care o deținea în comuna Epureni, informează ziarul local Vremea Nouă.

Acesta a mers sâmbătă dimineață la locul de muncă, dar nu a mai venit acasă. Familia s-a alertat și a încercat să ia legătura cu el, dar nu a răspuns la telefon. Un angajat al fabricii a fost trimis să vadă de ce nu răspunde și, când s-a uitat pe geam, acesta era cazut jos. Totul s-a petrecut la orele 13.50, când a fost chemată ambulanța la 112, însă Remus Mitrea, a fost găsit în baie prăbușit. Din păcate, medicul de pe ambulanță n-a putut să facă nimic pentru patronul fabrici, acesta fiind deja decedat, probabil în urma unui infarct.

Mitrea a fost, în perioada 2011 – 2012, director la Agenția de Protecție a Mediului Vaslui. În urma unei anchete cu multe semne de întrebare, a primit opt ani de închisoare pentru mai multe acuzații de luare de mită, fiind eliberat pe 7 decembrie 2017.

 

S-a întors în satul său, Bursuci, din comuna Epureni, acolo unde a pus pe picioare o firmă de panificație. În toamnă, ar fi împlinit 50 de ani, scrie și Vasluianul.