ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat în vârstă de 66 de ani din jud. Vrancea a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla într-un microbuz, în zona Tișița. Acestuia i s-a oferit primul ajutor de către echipajul medical solicitat la fața locului, printre care și resuscitaea cardio-respiratorie, însă fără succes. 

Redăm mai jos comunicatul oficial, semnalat de ZiarulDeVrancea. 

SAJ Vrancea, 27.03.2023, ora 11.15: „La ora 10.11 SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un bărbat 66 ani, inconștient aflat într-un microbuz transport persoane staționat in PECO la Tișița. La solicitare a oprit în echipaj SAJ de transport asistat aflat în altă misiune. Echipajul  a constatat că pacientul era în stop cardio respirator și a început manevrele de resuscitare cardio pulmonară. S-a solicitat ajutorul unui echipaj medical de urgență cu competență superioară. La caz s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B2 care a continuat manevrele de resuscitare cardio pulmonara avansate timp de 45 de minute, fără rezultat. Cazul a fost preluat de medicina legală.”