ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa internațională aduce în lumina cititorilor, alte cazuri de decese inexplicabile, care nu au o justificare medicală concretă oficială. Prezentăm mai jos cazuri din spațiul anglo-saxon.
 
Adolescenta Hannah Morgan de 13 ani a murit subit ieri (miercuri, 23 noiembrie)
 
 
Omagiind-o pe eleva de gimnaziu pe rețelele de socializare în această după-amiază (joi), un purtător de cuvânt al școlii din estul Antrim a declarat: "Hannah a a murit subit în această după-amiază: „Elevii și profesorii Academiei Carrickfergus doresc să își exprime cele mai profunde și sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Hannah Morgan, care a murit brusc ieri”, relatează northenireland.

„Inimile, gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familie în aceste momente foarte triste".

O postare pe site-ul Funeral Times a descris-o pe adolescentă ca fiind „fiica dragă și iubitoare a lui Rodney și Lynn, sora foarte iubită a lui Chlöe și a partenerului Phil, nepoata devotată a lui Billy și a răposatei Irene, a lui John și a răposatei Marie, nepoata iubitoare a lui Lesley, a soțului Trev, a lui Stephen și o verișoară dragă". Înmormântarea are loc pe 1 decembrie.
 
Tributes have poured in for Carla 
 
Tânăra fotbalistă Carla Heaton, în vârstă de doar 22 de ani, a decedat subit, vestea sfâșietoare fiind confirmată online de club. Carla a fost descrisă ca fiind o persoană frumoasă întru totul de către echipa sa într-o declarație pe Twitter, relatează Mirror.

Heaton a jucat la Swindon Town, din liga a patra a campionatului britanic, înainte de a trece la Cirencester Town. De la aflarea veștii, fanii echipei, precum și o serie de alte echipe de fotbal feminin, au reacționat cu omagii sincere aduse jucătoarei mult iubite.

Într-o declarație postată pe Twitter, Cirencester Town Ladies a spus:
 
„Este o mare tristețe să spunem că portarul nostru Carla Heaton a decedat subit.Suntem cu toții fără cuvinte, dar ceea ce putem spune este cât de frumoasă erai pe dinăuntru și pe dinafară.Tuturor ne este dor de tine și îți mulțumim pentru toate amintirile. RIP numărul 1 al nostru".
 
A n Australia man has died in 'suspicious' circumstances in South America, his family said.Benjamin Goode had left Western Australia in June to travel around South America.

Un bărbat australian cu o "inimă de aur" a murit în circumstanțe "suspecte" în America de Sud, a declarat familia sa, potrivit 9news.

Cadavrul lui Benjamin Goode a fost găsit în Chile la începutul acestei luni, după ce călătorul experimentat a părăsit Australia de Vest pentru a explora continentul în luna iunie.

Sora sa, Zoe Taylor-Goode, din Perth, a declarat că tânărul de 26 de ani a murit în mod neașteptat în străinătate și că poliția investighează circumstanțele.
 
 
Un curier DPD a murit în vehiculul său. Warren Norton a decedat la vârsta de 49 de ani, potrivit dailymail. Colegii săi l-au găsit mort subit în furgoneta sa Citroën ieri dimineață:

„Warren a muncit mult în ultima vreme pentru a livra cât mai multe colete. Managerii încearcă să te convingă să lucrezi mai multe zile și mai multe ore, pentru că știu că suntem liber profesioniști. Podeaua depozitului trebuie să fie curățată de colete cu orice preț” a declarat  o sursă anonimă.

Muncitorii care l-au găsit au crezut inițial că dormea în duba sa din cauza epuizării. Au bătut în geam când l-au văzut, dar acesta nu a răspuns.

S-a recurs la resuscitare și la un defibrilator, dar a fost declarat mort la fața locului în timp ce zăcea pe podeaua depozitului. Norton, care lasă în urmă o fiică de 14 ani, a lucrat pentru DPD timp de aproximativ doi ani.

Lucrătorii sunt adesea angajați pe cont propriu, începând de la ora 6 dimineața și lucrând până târziu în zi, livrând uneori peste 150 de colete pe zi.

„Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii săi în acest moment', a declarat un purtător de cuvânt al DPD.”