ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa internațională aduce în lumina cititorilor, alte cazuri de decese inexplicabile, care nu au o justificare medicală concretă oficială. Prezentăm mai jos cazuri din spațiul anglo-saxon.
 
Adolescenta Hannah Morgan de 13 ani a murit subit ieri (miercuri, 23 noiembrie)
 
 
Omagiind-o pe eleva de gimnaziu pe rețelele de socializare în această după-amiază (joi), un purtător de cuvânt al școlii din estul Antrim a declarat: "Hannah a a murit subit în această după-amiază: „Elevii și profesorii Academiei Carrickfergus doresc să își exprime cele mai profunde și sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Hannah Morgan, care a murit brusc ieri”, relatează northenireland.

„Inimile, gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familie în aceste momente foarte triste".

O postare pe site-ul Funeral Times a descris-o pe adolescentă ca fiind „fiica dragă și iubitoare a lui Rodney și Lynn, sora foarte iubită a lui Chlöe și a partenerului Phil, nepoata devotată a lui Billy și a răposatei Irene, a lui John și a răposatei Marie, nepoata iubitoare a lui Lesley, a soțului Trev, a lui Stephen și o verișoară dragă". Înmormântarea are loc pe 1 decembrie.
 
Tributes have poured in for Carla 
 
Tânăra fotbalistă Carla Heaton, în vârstă de doar 22 de ani, a decedat subit, vestea sfâșietoare fiind confirmată online de club. Carla a fost descrisă ca fiind o persoană frumoasă întru totul de către echipa sa într-o declarație pe Twitter, relatează Mirror.

Heaton a jucat la Swindon Town, din liga a patra a campionatului britanic, înainte de a trece la Cirencester Town. De la aflarea veștii, fanii echipei, precum și o serie de alte echipe de fotbal feminin, au reacționat cu omagii sincere aduse jucătoarei mult iubite.

Într-o declarație postată pe Twitter, Cirencester Town Ladies a spus:
 
„Este o mare tristețe să spunem că portarul nostru Carla Heaton a decedat subit.Suntem cu toții fără cuvinte, dar ceea ce putem spune este cât de frumoasă erai pe dinăuntru și pe dinafară.Tuturor ne este dor de tine și îți mulțumim pentru toate amintirile. RIP numărul 1 al nostru".
 
A n Australia man has died in 'suspicious' circumstances in South America, his family said.Benjamin Goode had left Western Australia in June to travel around South America.

Un bărbat australian cu o "inimă de aur" a murit în circumstanțe "suspecte" în America de Sud, a declarat familia sa, potrivit 9news.

Cadavrul lui Benjamin Goode a fost găsit în Chile la începutul acestei luni, după ce călătorul experimentat a părăsit Australia de Vest pentru a explora continentul în luna iunie.

Sora sa, Zoe Taylor-Goode, din Perth, a declarat că tânărul de 26 de ani a murit în mod neașteptat în străinătate și că poliția investighează circumstanțele.
 
 
Un curier DPD a murit în vehiculul său. Warren Norton a decedat la vârsta de 49 de ani, potrivit dailymail. Colegii săi l-au găsit mort subit în furgoneta sa Citroën ieri dimineață:

„Warren a muncit mult în ultima vreme pentru a livra cât mai multe colete. Managerii încearcă să te convingă să lucrezi mai multe zile și mai multe ore, pentru că știu că suntem liber profesioniști. Podeaua depozitului trebuie să fie curățată de colete cu orice preț” a declarat  o sursă anonimă.

Muncitorii care l-au găsit au crezut inițial că dormea în duba sa din cauza epuizării. Au bătut în geam când l-au văzut, dar acesta nu a răspuns.

S-a recurs la resuscitare și la un defibrilator, dar a fost declarat mort la fața locului în timp ce zăcea pe podeaua depozitului. Norton, care lasă în urmă o fiică de 14 ani, a lucrat pentru DPD timp de aproximativ doi ani.

Lucrătorii sunt adesea angajați pe cont propriu, începând de la ora 6 dimineața și lucrând până târziu în zi, livrând uneori peste 150 de colete pe zi.

„Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii săi în acest moment', a declarat un purtător de cuvânt al DPD.”
 
 
O asistentă medicală cu vechime de la un spital din Bradford a murit subit. Patricia Hardaker, cunoscută sub numele de Patsy, a lucrat în departamentul de urgență al Bradford Royal Infirmary (BRI) timp de peste 20 de ani, potrivit The Telegraph. Ea a fost în prima linie a Covidului.

Foștii pacienți și cei care au lucrat cu ea la BRI i-au adus omagii emoționante pe rețelele de socializare.

Departamentul de urgențe al BRI a anunțat vestea tragică într-un tweet în care scria următoarele:
 
„Cu mare tristețe anunțăm moartea subită a uneia dintre colegele noastre iubite, Patsy. Patsy a fost unul dintre cei mai buni și cei mai grijulii oameni, suntem cu toții absolut îndurerați și trimitem familiei sale cele mai profunde condoleanțe".

Mulți oameni și-au împărtășit propriile omagii aduse lui Patsy. O persoană a scris:„O asistentă medicală incredibilă care îi trata pe toți la fel, cu bunătate și respect. Una la un milion. Departamentul nu va mai fi niciodată la fel. Somn ușor Patsy, meriți să te odihnești acum".

O altă persoană a postat în semn de omagiu: „Vești absolut devastatoare... nu va mai fi niciodată la fel când vei intra pe ușile ambulanței fără ea acolo. Cea mai amabilă persoană, mama departamentului și o inimă de aur și era atât de mândră de familia și copiii ei. RIP Patsy."
 
 
Descris de publicația franceză L'Independant ca fiind o „figură a ligii catalane de rugby", Jean-Claude Touxagas a făcut parte din Federația Franceză de Rugby, fiind în același timp foarte apropiat de Salford, echipă din Super Ligă, informează TRL.

Fostul jucător de 64 de ani a murit subit la începutul săptămânii în timpul unei plimbări.

„Este o figură a ligii de rugby care ne părăsește", a declarat președintele Catalans, Bernard Guasch. Un om întreg, pasionat, dedicat cauzei rugby league, în ciuda faptului că sunt puțini. Sunt copleșit".  Încă mai împărțeam o bere împreună sâmbătă, pe Old Trafford, înainte de finala Cupei Mondiale dintre Australia și Samoa", a continuat Guasch.

„Era într-o formă bună, pasionat ca întotdeauna, am discutat despre îngrijorările noastre recente legate de sănătate, dar părea foarte bine. Jean-Claude este un prieten din copilărie. Ne-am urmat unul pe celălalt la școala de rugby de la Catalan XIII. În anii 1975-76, i-a succedat lui Bernard Dejean la Catalan XIII. Și eu i-am succedat în această funcție după marea lui accidentare. El și-a continuat apoi cariera la Palau, care îi datorează foarte mult. Timp de 30 de ani, a dus clubul, a fost un manager excepțional. Palau XIII îi datorează faima sa actuală".

Toată lumea de la Liga Express transmite condoleanțe familiei și prietenilor lui Touxagas.
 
Wilko Johnson, Game of Thrones Star and Dr. Feelgood Guitarist, Dies Aged 75
 
Wilko Johnson, influentul chitarist, cântăreț și compozitor, cunoscut și pentru că a jucat în Game of Thrones, a murit la vârsta de 75 de ani, potrivit radiotime.

Vestea a fost confirmată pe rețelele sale de socializare, cu o postare în care scria "Acesta este anunțul pe care nu am vrut niciodată să îl facem și o facem cu inima foarte grea: Wilko Johnson a murit. A murit acasă, luni, 21 noiembrie.

"Vă mulțumim că ați respectat intimitatea familiei în aceste momente foarte triste. RIP Wilko Johnson."