ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa internațională a livrat din nou o serie de morți subite, care nu au o explicație logică. Acestea vizează oameni de toate vârstele, tineri și sportivi deopotrivă. 

LIBIA: Un libanez acuzat de contrabandă cu bunuri subvenționate în afara țării a făcut un atac de cord și a murit în direct, vineri seară, în timp ce era intervievat într-o emisiune televizată, potrivit The New Arab.

Shukrallah Maalouf, un om de afaceri care se ocupă cu furaje pentru animale, era invitat la o emisiune a postului libanez Al Jadeed TV care expune cazuri de corupție, intitulată „Yaskot Hokm al-Fasid - Jos cu regula corupților", prezentată de o echipă de jurnaliști de investigație.

În timp ce era intervievat în direct de jurnaliștii Riad Kobaissi și Hadi al-Amine, Maalouf, care le dădea o replică a căzut brusc deasupra calculatorului de pe care transmitea. Oamenii prezenți au început să-i strige numele pentru a-l trezi. Soția lui se aude pe fundal țipând.
 
Familia sa a declarat ulterior că acesta a murit, potrivit presei locale.

Într-o serie de episoade anterioare ale popularei emisiuni de televiziune care s-a axat pe scandalurile legate de subvenții, Maalouf fusese acuzat că a beneficiat de pe urma prăbușirii financiare a Libanului prin contrabanda cu bunuri în afara țării în colaborare cu alți comercianți de pe piața neagră.

Zilele acestea, conducerea canalului Al-Jadeed a dat publicității un comunicat în care explică detaliile cu privire la ce s-a întâmplat  în ultimul episod al unei emisiuni pe teme politice, în care unuia dintre invitați i s-a făcut rău și a murit subit. 
 
VIDEO:
 
BRAZILIA: O jurnalistă a căzut la pământ în direct, în timpul unei transmisiuni pe teren. Începe să i se facă rău pe la minutul 1.15 după care se prăbușește brusc.
 
VIDEO:
 
BRAZILIA: O altă prezentatoare TV din Brazilia s-a prăbușit în direct în timpul unei emisiuni în studio. VIDEO:
 
 
MAREA BRITANIE: Un tată iubitor care a început să se simtă rău a dispărut „într-o clipită” după ce a suferit un stop cardiac, potrivit liverpoolecho.

Kevin Ingham a murit subit, după ce a suferit un stop cardiac brusc și neașteptat acasă. Fără probleme de sănătate anterioare, bărbatul de 58 de ani s-a simțit rău subit, după care a decedat.
 
FOTO:
 
SUA: Un student-atlet din Virginia este amintit pentru „personalitatea sa simpatică" după moartea sa subită. Marcus Chase Anderson, în vârstă de 16 ani, rezident în Fairfax County, a murit sâmbătă, 29 octombrie, potrivit necrologului său. Nu a fost furnizată o cauză a morții, potrivit dailyvoice.

Cunoscut ca un atlet talentat, Anderson a practicat mai multe sporturi, inclusiv fotbal și baseball pentru Woodson High School și pentru Fairfax Little League, se arată în necrologul său
 
FOTO:
 Marcus Chase Anderson
 
SUA: Orașul Minnetonka deplânge moartea neașteptată a coordonatorului principal al orașului pentru diversitate, echitate și incluziune, Keith Clarke.  Orașul a anunțat decesul lui Clarke luni după-amiază, potrivit bringmethenews.

„Keith a dezvoltat prietenii puternice într-un timp scurt, iar moartea sa este un șoc pentru noi toți", a declarat managerul orașului Minnetonka, Mike Funk.

Vestea morții subite a activistului Clarke a fost întâmpinată cu amintiri pe rețelele de socializare din partea liderilor locali din orașele gemene. 

Heidi Garrido, membră a consiliului municipal din Hopkins, a declarat că i s-a „frânt inima" la aflarea veștii și că a petrecut timp cu Clarke la un atelier de lucru săptămâna trecută.  „Era o energie absolută și cu adevărat pasionat de munca sa", a împărtășit ea pe Facebook. 

Clarke s-a alăturat orașului Minnetonka la începutul acestui an 
 
 FOTO:
 bringmethenews.com/.image/c_fit%2Ccs_srgb%2Cq_auto...
 
 
SUA: Sergentul Daniel Kammerzell, în vârstă de 51 de ani, a murit sâmbătă după-amiază devreme, în timp ce se afla la serviciu, potrivit departamentului de Poliție din Shelby Township, relatează Officer.

„Sergentul Kammerzell a fost găsit inconștient în mașina sa de patrulare în timp ce se afla în timpul serviciului", au declarat duminică autoritățile într-o declarație pe site-ul Crimewatch.net.

Anchetatorii au declarat că moartea sergentului Kammerzell nu implică nicio circumstanță suspectă sau criminală.

Poliția din Shelby Township a emis o declarație sâmbătă târziu în care îl numește pe Kammerzell un membru „respectat și venerat" al comunității de aplicare a legii. Pe lângă Shelby Township, el a lucrat anterior pentru Departamentul de Poliție din Detroit.

El a ocupat diferite funcții în cadrul departamentului, inclusiv tehnician de probe, ofițer de pregătire pe teren, detectiv, instructor de poligon, coordonator de pregătire, membru fondator și șef de echipă asistent al Unității de răspuns tactic din Shelby Township. A fost membru al unității de intervențoe Metro Macomb SWAT.
 
FOTO:
 
 
SUA: Henry Foster un tânăr „învingător înnăscut” și un „sportiv adevărat” a murit în luna mai a anului trecut, în timp ce locuia în SUA. El a plecat din Marea Britanie în America cu o bursă de rugby la Central Washington University, potrivit liverpoolecho.

Prietenul său Sean Brogan a declarat că Henry, din Hull, era „genul de băiat pe care toată lumea îl iubea", iar moartea sa a venit „din senin". În urma stopului cardiac, creierul lui Henry a fost lipsit de oxigen și a fost conectat la aparate. Henry a fost „ținut în viață" doar cât timp a fost necesar pentru ca familia sa să ajungă la Virginia Mason Medical Center în timpul vârfului de Covid pentru „a-și lua rămas bun de la el așa cum se cuvine".
 
Acum, la puțin peste un an de la moartea sa, Sean a alergat opt maratoane în șapte zile pentru a-i onora viața.

Vorbind pentru ECHO, Sean a spus: „A fost o întâmplare neașteptată, auzi că se întâmplă astfel de lucruri, dar nu te gândești niciodată că i se va întâmpla unuia dintre prietenii tăi. Nu am întâlnit niciodată pe cineva atât de popular, era un băiat adevărat.”

„Era foarte sportiv și foarte în formă, toată lumea se înțelegea cu el, nu avea niciun os nefuncțional în corp. Oricine l-a întâlnit v-ar fi spus asta și cred că asta spune multe."
 
Cei doi erau cei mai buni prieteni și s-au cunoscut în timp ce erau împreună în clasa a șasea, iar Sean a spus că a acceptat provocarea pentru „a-l face pe Henry mândru". 
 
FOTO:
 
 
SUA: O tânără a fost găsită moartă în Waringstown în această după-amiază (marți). Se pare că femeia a fost găsită în zona Windsor Close din sat. Poliția și unitățile de medicină legală se află în prezent la fața locului. Un martor ocular a declarat pentru Armagh I că ofițerii criminaliști au izolat zona, precum și o mașină aflată în apropiere, relatează Armaghi.

Un purtător de cuvânt al PSNI a declarat pentru Armagh I: „Poliția se află în prezent la locul unei morți subite a unei femei în zona Windsor Close din Waringstown. Ancheta este în curs de desfășurare.”