ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aron Timar, un copil de 12 ani legitimat la echipa de juniori U12 Loki SC, formație ce urma să participe în Cupa Satelor, a decedat după ce i s-a făcut rău la finalul unui antrenament, a anunțat în urmă cu două ore Federația Română de Fotbal.

„Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul incident petrecut astăzi, 3 noiembrie 2022, în județul Harghita”, scrie FRF.

Ambulanța care a venit la fața locului nu l-a mai putut salva.

„Înmormântarea lui Áron Tímár va avea loc sâmbătă, la ora 11.00, la cimitirul din Lunca de Jos (Gyimesközéplok)!”, a scris echipa Loki SC în limba maghiară.

„Astăzi și mâine seară, de la ora 19.00, ne vom ruga pentru sufletul lui în biserică!
Sincere condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor, coechipierilor!”

„Din păcate, știrile sunt adevărate. T. Áron a murit în mod tragic după antrenamentul de astăzi. Cauza decesului este momentan necunoscută. Incidentul s-a petrecut la finalul antrenamentului, când copiii au plecat. Băiatul a căzut pe marginea terenului! Rugăciuni pentru familie în acest moment. (...) Nu pot să înțeleg!” a scris și Leslie Balla de la echipa Loki.

„FRF regretă dispariția lui Aron Timar și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților!”, mai adaugă Federația.

Reamintim că în august 2021 Federația Română de Fotbal a anunțat că antrenorul secund al echipei naționale, Nicolae Dică, a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a intrat în izolare.

Antrenorul se vaccinase împotriva COVID-19 pe 22 februarie, în cadrul campaniei de propagandă inițiată de Guvern.

Primii membri ai staff-urilor reprezentativei de seniori și ai naționalei U21 au dat atunci startul campaniei „Fotbalul se vaccinează”, anunța Federația Română de Fotbal și Digi 24.

„Internaționali români și membri ai staff-urilor reprezentativelor României au început campania de imunizare împotriva COVID-19. La acțiunea de vaccinare participă loturile naționale și olimpice, în urma inițiativei demarate după decizia Guvernului României”, transmitea Mediafax.

Pe 12 februarie 2021 Răzvan Burleanu de la FRF, a lansat un apel „pentru membrii familiei fotbalului românesc să se imunizeze împotriva COVID-19” printr-un mesaj video în cadrul campaniei FRF ”Fotbalul se vaccinează!”.

„La acest moment, membrii loturilor naționale și ai loturilor olimpice sunt incluși în etapa a doua de vaccinare, prin decizia Guvernului României pe care Federația Română de Fotbal împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului au susținut-o.”, afirma clona lui Vlad Voiculescu de la FRF.

A folosit foarte mult „imunizarea”, după cum se vede.

Vedeți și O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA

Locul în care s-a petrecut tragedia de azi: