ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie, astăzi după-amiază, la un meci de baschet disputat la Focșani. Antrenorul echipei de baschet U16 Phoenix Galați, sârbul Dalibor Destanovic, a făcut stop cardio-respirator în sala Liceului cu Program Sportiv din Focșani, transmite Realitatea de Vrancea.

În sala de sport avea loc un meci între echipele de baschet U16 din Focșani și Galați. La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță, care a preluat bărbatul, în vârstă de 47 de ani. El a fost transportat la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani. Cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul antrenorului echipei gălățene, mai scrie sursa citată.

”La ora 16.01, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un bărbat de 44 de ani (în realitatea 47 - n.n.), inconștient, la sala de sport a Liceului Sportiv Focșani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent și a preluat un pacient aflat în stop cardio-respirator. Se încep manevrele de resuscitare cardio-respirator avansate, continuate și pe timpul transportului, pacientul fiind predat la UPU Focșani.”, a transmis SAJ Vrancea. În cauză a fost deschis un dosar penal de moarte suspectă.

„Bărbatul a fost preluat în stare de inconștiență și transportat la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean Focșani, ulterior fiind constatat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă , urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a intervenit decesul”, a transmis și IPJ Vrancea.

Ultima postare: