ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se înmulțesc decesele subite de persoane relativ tinere sau în putere: Pugilistul piteștean Constantin Florescu, a murit la doar 42 de ani în Canada; un ambulanțier de 43 de ani a murit la volanul mașinii personale în județul Constanța; secretara directorului Aquavas SA Vaslui a murit la doar 52 de ani, iar muzicantul canadian Karim Ouellet de 37 de ani a fost găsit mort în camera sa închiriată în Quebec City.

Pugilistul piteștean Constantin Florescu, 42 de ani, a murit în urma unui infarct la finele săptămânii trecute în Toronto, Canada, unde locuise timp de peste 20 de ani, informează Adevărul.ro

Vestea morții celui care era cunoscut în ring sub numele Rocky Floriano a fost anunțată de fratele său, Alexandru Florescu:  

„Astazi s.a stins din viata campionul meu!!! Dumnezeu sa te odihneasca in pace sufletul meu !!!”, a scris Alexandru Florescu pe Facebook de Ziua Culturii Române, 15 ianuarie. 

Fost boxeur profesionist în perioada 2001-2008, Constantin Florescu era singurul român care a obținut titlul de campion național la box în trei țări - România, Germania și Canada -, având în palmares 11 victorii (dintre care opt prin KO), o remiză și două înfrângeri. 

După ce și-a încheiat cariera, Constantin Florescu a devenit antrenor de box în Canada, pregătind mai mulți tineri de viitor. (știrea continuă după fotografia de mai jos)
 
 
Un ambulanțier a fost găsit mort în mașina personală

Un șofer de ambulanță din Constanța a fost găsit mort în mașina personală. Se pare că bărbatul fusese în vizită la părinții săi și voia să se întoarcă acasă. El avea 43 de ani și era angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, au informat Gândul.ro și Adevărul.ro.

Șoferul era din Negru Vodă. Noaptea trecută, el a fost găsit mort în mașina personală, care se afla în zona localității Căscioarele, comuna Cerchezu din județul Constanța. Cei care l-au găsit au apelat numărul de urgență 112, însă medicii ajunși la fața locului nu au putut să-i salveze viața.

Din primele cercetări, pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. A fost întocmit un dosar de cercetare penală. (știrea continuă dedesubtul fotografiei)
 
 
 
A murit secretara directorului Aquavas SA Vaslui 

Angela Sandu, secretara directorului general de la Aquavas SA Vaslui (structura centrală), a decedat subit la doar 52 de ani, răpusă de „o boală incurabilă” care i-ar fi reapărut brusc după ce părea vindecată.

„Angela era o persoană plină de optimism. Avea o energie pozitivă și niciodată nu plecai din biroul ei supărată. Acum trei luni îi venise vestea că s-a vindecat de cancer și era foarte fericită. Se bucurase de veste mai mult pentru fata sa, fiindcă vroia să o vadă mare, aranjată la casa ei. Dar iată că totul i-a fost potrivnic și moartea a luat-o din colectivul nostru prea devreme. Condoleanțe fetei sale, care a rămas singură la o vârstă când are poate cea mai mare nevoie de un prieten adevărat. Dumnezeu să o odihnească în pace și sincer vă spun că din această dramă am învățat un lucru: Să mă bucur de fiecare zi și de fiecare moment pe care viața mi-l dăruiește”, a declarat o colegă a Angelei pentru redacția ziarului Vremea Nouă.

Și ceilalți colegi ai Angelei Sandu au ținut să-și exprime regretul pentru moartea acesteia printr-un mesaj colectiv: „Cu adâncă durere în suflet anunțăm plecarea din această lume a dragei noastre colege, Angela Sandu. O fire optimistă, veselă, un om cald și o colegă minunată, Angela ne-a dat un exemplu de curaj, forță și înțelepciune. Sincere condoleanțe familiei îndoliate din partea colectivului Aquavas SA”. 
 
 
Un muzicant de 37 de ani a fost găsit mort în locuința sa închiriată din Quebec 
 
Poliția din Quebec a primit luni, în jurul orei 21:50, un apel la o unitate de închiriat în cartierul Limoilou, în incinta căreia a fost găsit corpul neînsuflețit al lui Karim Ouellet, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, David Pelletier. Motivul morții, necunoscut. Anchetatorii de la unitatea de infracțiuni majore și de la unitatea de evidență a poliției din cadrul SPVQ vor asista medicul legist în ancheta sa, potrivit TheWorldNews.net. (articolul continuă dedesubtul fotografiei)
 

Născut în Dakar, Senegal, și adoptat de diplomați canadieni, Ouellet a trăit cu familia sa în Franța, Rwanda și Tunisia înainte de a se stabili în Quebec City. Albumul său de debut, Plume, a fost lansat în 2011.

În 2014 a câștigat un premiu Juno pentru albumul francofon al anului pentru cel de-al doilea album al său, Fox, care a primit, de asemenea, mai multe nominalizări la premiile ADISQ. Cel de-al treilea album al său, Trente, a urmat în 2016.

Sunetul efervescent și melodic al lui Ouellet a amestecat elemente de folk, afro-pop, funk, soul și hip-hop.

Sora sa Sarahmée este rapperiță în Quebec și și-a lansat anul trecut cel de-al treilea album, Poupée russe.

Vestea morții lui Ouellet a provocat o undă de șoc în Quebec.

„Condoleanțele mele familiei și celor dragi lui Karim Ouellet, un tânăr artist care a adus un nou stil în muzica din Quebec”, a scris pe Twitter premierul François Legault. VIDEO: