ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timpul unei discuții despre posibila punere sub acuzare a lui Trump, un grup de experți de la MSNBC a afirmat că susținătorii lui Trump, și oricine altcineva de altfel, sunt "periculoși" pentru că îl critică pe George Soros, relatează Summit News.

Prezentatoarea Joy Reid s-a adresat fostului ofițer CIA Tracy Walder și a spus: "Faptul că tot aruncă numele lui George Soros, am vorbit mult în ședințele emisiunii noastre, este că se simte cu siguranță ca un fluier de câine care este periculos".

Walder a răspuns: "Se simte absolut ca un fluier de câine care este periculos".

Ea a continuat: "Uite, majoritatea acestor grupuri, Oath Keepers, Boogaloo Boys, Proud Boys, toți subscriu la ceea ce voi toți numiți marea teorie a înlocuirii."

"Acesta este motivul pentru care vedem aceste vârfuri de rasism și antisemitism", iar "ei subscriu la această credință și alimentează această divizare", a adăugat Walder. 

Ea a sugerat apoi că "Trump a îndemnat de mai mulți ani la un război civil".

Nu au fost furnizate fapte reale care să explice de ce criticarea manipulării politicii și culturii americane de către George Soros este rasistă.

Desigur, Joy Reid și MSNBC vor face propagandă pentru Soros, având în vedere că acesta pompează milioane de euro în campaniile electorale ale democraților, precum și în "organizațiile pentru justiție conduse de negri",  mai scrie Summit News.