ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cinci persoane au murit și cel puțin 16 sunt rănite în urma unui atac armat la o paradă de 4 iulie în Highland Park, o suburbie bogată din Chicago.

Se pare că atacatorul - care este în continuare în libertate - a deschis focul de pe acoperișul unui magazin, împușcând oamenii din mulțime care, la început, au confundat sunetul focurilor de armă cu cel al petardelor și al artificiilor.

Reporterul Lynn Sweet de la Chicago Sun Times se afla la paradă când s-au auzit focurile de armă și a descris evenimentul ca fiind o "baie de sânge".

Astfel de atacuri vin mănușă pentru retorica Administrației Biden care face pași rapizi pentru interzicerea deținerii armelor de către populație și realizarea „visului de aur al omenirii”, de a transforma America într-un stat comunist, ceea ce ar putea duce în final la un război civil între americanii de rând și autorități.

VIDEO: