ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agenția de presă palestiniană Wafa relatează că 26 de persoane au fost ucise peste noapte într-un atac militar israelian asupra clădirilor din Khan Younis, în sudul Gazei.Wafa a spus că zeci sunt răniți în lovituri, transmite Știripesurse.

Agenția mai spune că zona din jurul Spitalului Indonezian din Beit Lahiya din nordul Gazei a fost lovită, la fel ca ținte din tabăra Jabaliya, tot în nordul Gazei.

Ministerul Sănătății din Gaza, condus de Hamas, susține că 12.000 de oameni au fost uciși în Gaza de la începutul războiului din 7 octombrie, inclusiv cel puțin 4.700 de copii și 3.000 de femei.
 
Cifrele nu pot fi verificate în mod independent și nu fac distincție între civili și teroriști și, de asemenea, nu fac diferența între cei uciși de atacurile aeriene israeliene sau de lansările eșuate de rachete palestiniene.