ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele francez Emmanuel Macron a sărit peste testul COVID-19 atunci când s-a întâlnit cu președintele rus Vladimir Putin la începutul acestei săptămâni, din cauza temerilor că Rusia ar putea încerca să îi fure ADN-ul, a relatat Reuters.

La întâlnire, lui Macron i s-a oferit fie să facă un test COVID rusesc, fie să se distanțeze social de Putin, au declarat două surse cu cunoștințe directe despre protocoalele de sănătate ale lui Macron. Macron a optat pentru cea de-a doua variantă.

"Știam foarte bine că asta însemna fără strângere de mână și acea masă lungă", a declarat o sursă pentru Reuters. "Dar nu am putut accepta ca ei să pună mâna pe ADN-ul președintelui".
 
Totuși, când mai mulți internauți au făcut aceste afirmații despre inventarierea ADN-ului prin testele PCR „fact-check”-ării au acuzat rapid că sunt informații false de „Teoria Conspirației”...
 

Lui Macron i s-a spus să păstreze distanța față de Putin după ce acesta a refuzat o solicitare a Kremlinului de a susține un test administrat de Rusia, așa că cei doi au stat la capetele opuse ale unei mese de 13 metri lungime în timp ce s-au întâlnit luni pentru a discuta despre Ucraina și NATO, potrivit raportului.