ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul de investigații Mădălin Pribu a asistat ieri seară la o scenă care începe din nefericire să intre în „noul normal” cotidian, așa cum am avertizat încă de acum un an: ROMÂNII VOR CĂDEA CA MUȘTELE.

Iată ce a scris jurnalistul pe contul său de Facebook, publicând și fotografii însoțitoare:

„Azi am încălcat din nou toate legile pandemiei și am oprit la o cârciumă că să mănânc o pizza.

La masa de langa mine o mămică la vreo 30 de ani, împreună cu fiul ei, un băiețel de vreo 6 ani, sărbătoreau și ei, tot cu pizza, efectuarea dozei 3 a injecției magice. Știu asta pentru că mama booster-izată vorbea la telefon cu o ciufulită de-a ei de aceeași factură și se lauda că a bifat-o și pe asta și acum e la masă cu copilul.

Băi, băiatule, nu a apucat asta să termine convorbirea și să pună telefonul pe masă că o văd cum se prelinge de pe banchetă direct pe jos, sub masă.

Îl strig pe chelner. Vine băiatul și o ridicăm pe madame înapoi pe banchetă. N-ai să vezi, era blană.

Zic: sună la Salvare! Vrei să-ți moară in restaurant?

Vine un echipaj SMURD destul de repede, vreo 5 minute. Ne dăm la o parte și îi lăsăm să-si facă treaba.
Unul dintre paramedici, plutonier, se așează la mine la masă și mă întreabă dacă știu ce s-a întâmplat.

Mă uit la el, mă uit la pizza mea și-i zic: Sincer, nu cred că i s-a făcut rău de la mâncare, că e la fel că a mea. Dar zicea mai devreme că vine de la Doza 3.

A făcut ăla ochii mari și n-a mai stat pe gânduri. A urlat la colegul lui: Dă prin stație să vină urgent un echipaj de Poliție!

N-am mai stat sa văd deznodamantul. Sper doar ca băiețelul să nu fi rămas orfan de mamă.

Dar ce voiam să vă zic: nu mâncați pizza după Doza 3!”

ACTUALIZARE:

Am primit un mesaj din partea cuiva care lucrează la acel restaurant:

"Cineva mi-a spus ca a murit ulterior. De la noi a plecat pe picioare, cumvă ajutată de un prieten. A venit o cunoștință trimisă de fratele ei și a luat-o acasă. Ea refuzând transportul la un spital pentru mai multe investigații".