ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, a anunțat pe rețelele de socializare că se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care își va lua o pauză de odihnă. Modelul îi ține pe internauți la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei, însă recent a făcut un anunț mai puțin plăcut, relatează Revista ELLE.

„Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți care au așteptat un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză. Nu am ratat niciodată o zi de shooting și mereu am fost prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat. Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțin mai bine printr-o surpriză plină de semnificație.”, este mesajul transmis de Mădălina Ghenea pe pagina sa de Instagram.
 
 
Mădălina Ghenea a făcut parte din campania revistei Vanity Fair Italia ”Eu mă vaccinez”. Modelul român a postat pe instagram o poză în care susținea vaccinarea anticovid.