ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O știre ca o gluma îndoielnică s-a rostogolit in presa mare, știre care a avut la baza informația data de o instituție a statului, Agentia de protecția mediului Iași. Deci alții care au primit ordin de zi pe unitate sa execute un ordin venit de la București. Poluarea de la Iași din zilele de Crăciun este din cauza gospodinelor care au copt cozonaci, au rumenit fripturi la cuptor și au fiert sarmale.

Sigur ca românul a hăhăit la stirea asta, io-te bre și la ăștia însă pe genul "razi tu, razi, Harap Alb dar nu e rasul tău căci e playback” aceasta hăhăiala ii va ieși pe nas. Pentru ca ghiftuiala, asemenea suinelor care capata mâncare la discreție cu o săptămâna înainte de Ignat îl împiedica sa vadă care e treaba: sistemul a inceput sa obișnuiască populația cu ideea de sărăcie și deprivare de hrana. Pentru ca trebuie sa fim obișnuiți cu ideea ca suntem prea mulți și ceea ce primim trebuie sa fie cu ratia ca altfel vin oamenii de știința de la agenția de protecția mediului și va zic ca friptura poluează și n-aveți decât sa mâncați scoarța de copac. Faza cea mai mișto cu suinele care hăhăie e ca nu își dau seama cum o sa se petreacă asta. Anume după ce toți micii comercianți vor fi închis iar țăranilor le va fi interzis sa mai crească ceva in bătătura in afara de câini și pisici toată turma va fi mânată către supermarket unde va mai avea acces doar pe baza de card. Care card va fi in conexiune cu etichetele de la raft și prin etichetarea RFID vor avea permisiunea sa cumpere doar o anumită cantitate din fiecare produs. Fiecare produs etichetat RFID va avea o identitate virtuală in Internetul obiectelor unde se va sti in orice moment tot desfășurătorul de cumpărături al oricărui individ.

De aia se grăbește sistemul sa interzică cash-ul, sa închidă toate magazinele mici și sa falimenteze toți producătorii. De asta sistemul plătește știri inepte despre poluarea de la cozonaci și sarmale. Șeptelul trebuie închis cât de repede in țarc. Bine, nu ca nu și-o și merita la cum se grăbește el sa plătească orice cu cardul, sa cheme Glovo și freshful ca ii e lene sa meargă la piața, sa se înghesuie in hipermarket și sa creadă toate gogoșile livrate in presa plătită...