După ce veselul scriitor Florin Iaru a făcut furori la feminizde povestind cu mândrie progresistă cum producea el avorturi în apartamente, cum salva el viața femeilor nenorocite de copiii ce stăteau să se nască dacă nu ar fi intervenit acest ciuri-buri cu furtunașul lui înfipt în uterul prietenelor, citesc azi siderat mărturia lui Busuioc-Vreme-ProTV. Ăla de-a scăpat de infarct de curând, primind zile în plus de pocăință.

Florin Busuioc vorbește la tv despre fiul pe care l-a abandonat la o lună de la naștere: ”Mă simt vinovat, dar nu regret”. 
 
Florin Jr., fiul lui Florin Busuioc, locuiește împreună cu mama lui, Marieta, și, de-a lungul copilăriei sale, nu a avut o relație cu tatăl lui, acesta mulțumindu-se să-i plătească pensia alimentară.

„Mi-am lăsat familia și nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aș fi fost astăzi aici (vedetă - n.n.), pentru că se împiedicau cariera și devenirea mea de condiția de a fi acolo, în familie".

Nu știu dacă puteți înțelege ce înseamnă pentru o femeie să fie abandonată după ce a născut un copil purtat 9 luni în pântece. Am cunoscut cazuri, rare ce-i drept, dar există imbecili care fug de responsabilitate când își văd pruncul.
 
Dar să nu regreți că ți-ai bătut joc de o nenorocită a cărei singură vină era aceea că tocmai îți născuse copilul, să faci public actul tău de cinism, asta cred că intră în zona patologicului.
 
Care, iată, devine normă în ziua de azi.

Mai mult, genul ăsta de psihopați sunt eroizați de masa de cetățeni ai Minunatei Lumi Noi.
Devin modele.

Se schimbă vremea, vine frigul...

PS Am văzut și modul mecanic în care Johannis, ăla care își făcea poze cu fetițe la debutul tragediei din Caracal, și-a citit imperturbabil discursul în timp ce un soldat american leșina lângă el.
 
Dați-i votul, îl merităm.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews