ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elevii nevaccinați care au participat la balul de absolvire al liceului din Exeter, New Hampshire, au fost "numerotați" cu un creion și apoi urmăriți pe parcursul serii, a raportat un avocat pentru drepturile părinților din New Hampshire, potrivit Breitbart.
 
Ann Marie Banfield, care scrie pe blogul Granite Grok, a relatat că reprezentanta New Hampshire Melissa Litchfield, care reprezintă districtul Brentwood, a postat marți pe Facebook că unii alegători au informat-o că elevii lor nevaccinați care au participat luni seară la balul liceului Exeter "au avut un număr scris pe ei cu creionul " și au fost urmăriți pe tot parcursul serii.

Litchfield a continuat cu câteva citate de la alegătorii "furioși":

”Dacă se aflau pe ringul de dans, trebuiau să ridice mâna după fiecare trei melodii, astfel încât numerele lor să fie înregistrate de alți elevi din clasa mai mică în scopul urmăririi contactelor. Există chiar mai multe detalii, dar numai acest lucru este surprinzător pentru noi. Simțim cu adevărat că ne marchează literalmente copiii dacă nu primesc acest vaccin aprobat de "urgență" experimental”

Litchfield a raportat că un alt alegător a spus:

"Mi se pare absolut de necrezut că ne-au tratat copiii ca pe niște prizonieri în Germania nazistă", a declarat o altă persoană pentru Litchfield. "Să-i marcheze, individualizându-i astfel, iar apoi să fie nevoiți să ridice mâna”.

”Copiilor li s-a spus că este opțional să prezinte o copie a carnetului de vaccin. Când s-au prezentat la check-in-ul de la bal, au fost marcați și li s-a scris un număr cu creion negru pe ei dacă nu erau vaccinați. Cei care erau vaccinați aveau un semn de altă culoare și nu li se atribuia niciun număr. Elevii din clasa mică au primit rolul de a scrie numerele pe ringul de dans. După fiecare 3-4 dansuri, copiii erau rugați să ridice mâna pentru ca cei din clasa mai mică să noteze numerele”, a afirmat un părinte.

"Nu este corect pentru copii să se simtă presați de colegi, de școală și de guvern să se vaccineze", a postat părintele. "Copiii nu ar trebui să simtă că trebuie să se vaccineze sau că vor "pierde" potențialele evenimente. Este o alegere personală și ar trebui să rămână așa".

"A devenit o modalitate de a separa și de a-i elimina pe cei care nu vor să urmeze - este o pantă înfricoșătoare și alunecoasă și cred că, dacă se atrage atenția asupra ei, oamenii s-ar putea gândi de două ori dacă vrem să începem să coborâm pe această pantă sau nu", a adăugat unul dintre părinți”.