ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PNL și al Camerei Deputaților din România, Ludovic Orban, a decorat-o cu Medalia de Onoare a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), pe comunista rusofilă, Zinaida Greceanîi, președinta Parlamentului de la Chișinău, fost premier în epoca Voronin și responsabilă de reprimarea tinerilor protestatari din 7 Aprilie 2009

Decorarea acestei comuniste filoruse de la Chișinău a fost anunțată astăzi chiar de șeful liberalilor de la București, în cadrul ședinței plenare online a APCEMN, după ce Parlamentul României a preluat de la Parlamentul Republicii Moldova președinția organizației pentru a doua jumătate a anului curent.

Zinaida Greceanîi i-a mulțumit lui Ludovic Orban pentru medalie, menționând că este onorată să o primească și că o dedică Republicii Moldova.
 
 
Oare o fi știut Ludovic Orban ce semnează?

Potrivit Timpul.md, Parlamentul Republicii Moldova a găzduit, astăzi, lucrările sesiunii a 57-a a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), președinția căreia a deținut-o în prima jumătate a anului curent. 

APCEMN a fost creată în 1993 la Istanbul. În prezent, adunarea include delegații ale Parlamentelor din 12 state membre: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, România, Rusia, Serbia, Turcia și Ucraina.